Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Egyetemi díjak

A Szegedi Tudományegyetem ünnepi szenátusi ülésén számos kitüntetést adott át Szabó Gábor rektor, valamint vendége, a kétszeres Kossuth-díjas filmrendező, Jancsó Miklós.
A József Attila tanulmányi és információs központban pénteken Mecénás-díjat kapott Sófi József, a Szegedi Tehetségekért Alapítvány alapítója. Sajtódíjat vehetett át Tapodi-Kovács Tímea, a Rádió Plusz riportere és Kelemen Zoltán Gergely, a Magyar Távirati Iroda Csongrád megyei tudósítója. Az Egyetemi Sportért-díjat Trényiné Rákóczi Zsuzsanna testnevelő tanár és Dux László, az általános orvostudományi kar (ÁOK) biokémiai intézete tanszékvezető egyetemi tanára érdemelte ki.

A szegedi Rotary Club Szent-Györgyi Albert-ösztöndíját idén Kovács Flóra Ildikó (ÁOK), Marosi Máté (természettudományi és informatikai kar), Nagy László (TTIK) és Varga Zoltán (ÁOK) kapta.

Az SZTE Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítványa egymillió forint ösztöndíjjal ismerte el nyolc hallgató, Fülöp András, Nagy László, Janáky Csaba, Kevei Péter, Szalai Tamás (valamennyi TTIK), Szabari Margit (ÁOK), Arany Mihály (bölcsészettudományi kar), Tóth Imola (állam- és jogtudományi kar) tudományos és tanulmányi teljesítményét.

Az alapítvány Az év szponzora díjat az Unicredit Bank Zrt. szegedi fiókjának ítélte oda, az SZTE Alma Mater első arany fokozatú támogatója pedig a Szegedi Fonalfeldolgozó Zrt. lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ila baba ezer játszótársa

Szeged-Kiskundorozsma - Fölülről veri az ezret! – vágta rá a választ Turák Józsefné Ila,… Tovább olvasom