Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Egyetemisták prostitúciója: nem átlagember szórakozása

Az egyetemisták prostitúciója nem városi legenda, hanem valóság. Egy név nélkül nyilatkozó szegedi jogászlány elmondta: havi 200 ezer forintot is megkeres a testével.
- A legtöbb esetben fiatalabb lányok adják ki magukat egyetemistának vagy főiskolásnak. De akad köztük olyan is, aki ténylegesen a Szegedi Tudományegyetem hallgatója – állítja a szegedi jogász lány, nevezzük, Anikónak, aki saját tapasztalatait osztotta meg velünk az egyetemi prostitúcióról.

A férfi csak szexre kell

Nemcsak lányok vállalnak ilyen jellegű szolgáltatásokat. Anikó tud pár fiúról is, akik így keresnek pénzt. Azt nem tudja, hogy őket férfiak is keresik-e vagy csak nők. A fiúk társaságát - hasonlóan a lányokhoz - idősebb, pénzes hölgyek keresik. Ezek a nők a legtöbb esetben a férfiakkal ellentétben házasok és csak a szexuális életük fellendítését várják a fiatalabb partnereiktől. Ők kísérgetést vagy közös vacsorákat nem igényelnek. 

Le volt égve, egyedül lakott az albérletében és egyre több gondja akadt a számlák kifizetésével. - Egy kisebb faluból jöttem Szegedre tanulni és a szüleim egy idő után már nem tudtak támogatni. A diákmunka mellett nem maradt időm a tanulásra, így más után néztem. A modellkedés felől érdeklődtem, amikor összefutottam azzal a lánnyal, aki gyorsan a lényegre tért: megkérdezte, nem lenne-e kedvem idősebb vállalkozókat kísérgetni jó pénzért - mesélte a kezdetekről Anikó. Az üzletemberek szeretnek ismerőseik előtt szép és intelligens lányokkal megjelenni és ezért hajlandóak akár magas összegeket is fizetni. Később azonban egyre többet szeretnének.

- Ha valaki igazán sokat szeretne keresni, akkor muszáj bevállalni a keményebb dolgokat is - ezen a ponton egy időre abba is hagytam - magyarázza a 24 éves jogász hallgató. - A lelkiismeretem nem engedte, hogy tovább menjek. De a pénz ismét elfogyott és csak rászántam magam – vallja be Anikó. Innentől nem volt megállás. A könnyű pénz csábította és a kezdeti bűntudat lassan átcsapott fásultságba. Ma már úgy gondol a testére, mint egy munkaeszközre.

Havi 200 ezret is megkeres Anikó a testéből. Illusztráció.
Havi 200 ezret is megkeres Anikó a testével. Illusztráció.

Az egyetemisták, akik prostitúcióból tartják fenn magukat, attól rettegnek, hogy kiderül miből élnek. Nehéz megmagyarázni a hirtelen jött jólétet. Ismer olyan lányokat, akik 500 ezer forint körül keresnek egy hónapban, de hallott olyan budapesti hallgatókról, akik akár 1 millió forintot is zsebre tesznek. De neki is könnyen összejön a 200 ezer forint.

Gázspray a párna alatt

Egy esetben még az is előfordult, hogy Anikónak meg kellett védenie magát. Az egyik rendszeres partnere túl erőszakossá vált és leteperte. Csak ketten voltak egy lakásban és nagyon félt. Volt nála egy paprika spray a biztonság kedvéért. Kénytelen volt használni. Bár elmondása szerint annyira nem volt hatékony, mint reklámozzák, de akkor megmentette. Ekkor volt az a pont, amikor jó időre abbahagyta. Anikó szerint a történet hamar elterjedt a kuncsaftok között és alább is hagytak a telefonhívások.

A lányoknak nincs futtatójuk. Anikó úgy véli, hogy akit futtatnak, az nem is egyetemista vagy főiskolás. Ők csak annak adják ki magukat, mert így vonzóbbak a pénzes férfiaknak. Szerinte könnyen meg lehet különböztetni ezeket a lányokat az igazi egyetemistáktól. Ők hirdetésekben reklámozzák magukat. Sőt még weboldalakról is tud, ahol magukat árulják.

Nem mindig olyan a partner, aki bejön vagy szimpatikus. - Aki fizet, a pénzéért azt várja, hogy lelkesedj. Ilyenkor el kell játszanom, hogy ő a világ legjobb pasija, ez nagyon nehéz, mert néha idősebb édesapámnál is. Egy-egy ilyen este után napokig undorodok magamtól és elhatározom, hogy soha többet nem csinálom. Aztán jön egy hívás és ismét igent mondok.

Olvasóink írták

103 hozzászólás
 • 103. Laura82 2012. október 04. 07:25
  „78. nobody13 2012.09.20. 05:54
  Kedves Nobody!

  Lehet álomvilában élek, de akkor inkább meg is maradok abban...én értem és megértem amit mondasz, biztosan igaz is, de szerencsére mindenkinek megvan a joga dönteni, hogy mit vállal. Ezeknek az egyetemista lányoknak is, persze...de ha meg nem haragszol, én azért nem nézek fel rájuk ezért... ilyen az erkölcsiségem és nem bánom... :)”
 • 102. Lixus_kzs 2012. szeptember 21. 09:31
  „Ezzel az a baj, hogy az ilen egyetemistából aztán általában nem ügyvéd, vagy orvos vagy bármi egyéb lesz, hanem ami most is.”
 • 101. tzrtz 2012. szeptember 20. 20:29
  „Ez a téma időről időre előjön, sok kommentet lehet vele produkálni, nyilván vonzza az olvasókat. Soha nincs konkrét személy, aki vállalná magát az újság előtt, mindig mindenki undorodik saját magától, de a pénzre is szüksége van közben. Mindig mindegyikük jól keres vele, semelyiket nem segítik a szülei, és mindig tudják, hogy sok hasonszőrű van, jelentős részük még többet keres. Sabloncikk az egész.

  De azt azért megjegyezném, hogy nem kötelező egyetemet végezni, itt azért messze nem a túlélésről van szó. Mások is feladtak már egészen komoly dolgokat az életükben, mert nem volt pénzük. Sok ember hazajön a külföldi munkakeresés után, ha nem talál megfelelő helyet. Sok történet van erről is, valós személyekkel, Londonból és más helyekről is hazakényszerülnek időnként, de nyugodtan mondhatnák, hogy inkább drogdealerek lesznek vagy ők is pénzért árulnák a szolgáltatásaikat, és akkor nyilván kint maradhatnának. Biztos van amúgy ilyen, de sokan hazajönnek. Na most, ha valakinek kicsike önbecsülése van, akkor ha nem bírja pénzzel a másik településen való egyetemre járást, akkor fájdalommal, de elfogadja, és nem áll k...nak. Ha meg mégis, akkor sincs probléma, csak végtelenül gusztustalannak tartom, ha még sajnáltatja is magát a saját ocsmány döntéséért.

  Képzeljük el, ha legközelebb a vállalkozók jönnének majd, hogy fiatal egyetemista hölgyek fizetős szolgáltatásaira kényszerülnek, mert a feleségük gonosz velük. Pedig nekik kicsi a jövedelmük, alig tudják eltartani a családot, ráadásul az egyetemista lányok több tízezret is elkérnek egy-egy alkalomért, hiába kérnek tőlük törzskuncsafti kedvezményt. Na ez a cikk pont ugyanilyen.”
 • 100. Besenyő_Pistabácsi 2012. szeptember 20. 20:24
  „Vállalkozó vagyok, szeretném ha egy "jól menő" egyetemista kislány segítene kifizetni a tartozásaimat! Elvihetne akár reprezentálni is, ha venne valami menő öltönyt és cipőt, ja és kocsim sincs.”
 • 99. Koszta 2012. szeptember 20. 16:55
  „A politikus ,,urak" és ,,úrhölgyek" sem prostituálják magukat kevésbé... Aki fizet nekik, az mondja meg, hogy mi legyen... És ez esetben ráadásul még nem is az ő farkuk kerül a csalánba, hanem a mienk...
  Ugyanakkor Amerikában sem ritka, hogy egy-egy egyetemista rendszeresen csavarodik a rúdra... Illetve sok ,,külföldi munka" is beletartozik ugyanebbe a sorba... Tehát mondhatnánk, hogy züllött nyugati, kapitalista metodika... de azért a pártelvtársi időkben se maradtak könnyűvérű lányok nélkül a továbbképzésen a grófi kúriából átalakított üdülőben a szemináriumi résztvevők...
  Minden társadalomban és minden történelmi időben léteztek az ,,ősi mesterséget" gyakorlók és a szolgáltatásaikat igénybe vevők is...
  Minél nehezebbek a gazdasági kilátások, annál többen űzik a ,,mesterséget"... Hiszen, ha a társadalom, a gazdaság tud adni munkát, megélhetést, perspektívát, akkor a társadalmi erkölcsök jobban hatnak. ,,Szükséghelyzetben", ínséges időkben a túlélés ösztöne a kevésbé könnyűvérű lányokra is kényszerítőleg hat... Ha hihetünk a Havas féle könyveknek és az erről szóló tanulmányoknak, akkor bizony a gyermeküket egyedül nevelő harmincas egyedülálló anyák közt is sok ilyen ,,foglalkozású" akad...
  Ki a bűnös? Ki ítélkezhet? A puszta szó és a frázisok nem oldják meg a helyzetet... A társadalmi előítélet nem fizeti a lakbéreket, nem veszi meg a tankönyveket... Nem hoz a gyereknek se csokit, avagy cipőt...
  Mi a megoldás? Kérdés, hogy mi a cél... A múltat végképp eltörölni? Elfogadást hirdetni? Szemléletet váltani? Más, élhető perspektívát mutatni? Tiltani, engedni?
  Bonyolultabb a kérdés, mint egyszerűen ítélkezni... Ellenben a lányaink, gyermekeink széttett lábait se normális közönnyel szemlélni... A csökkentés érdekében sok területen, sokat kellene tenni... de nem gondolnám, hogy végleg fel lehetne számolni... Évezredek óta nem tudta még senki megtenni...
  u.i.: jozko lazító viccét like-olom...
  :-)
  76. bambinaXX
  Nekem sem volt protekcióm... 20 pontos felvételi rendszerben 19,5 pontot csináltam... Hozott ötösök, meg felvételi eredmények alapján... Így jutottam be... Ami a hiteleket illeti - a Kádár korszakhoz mérten az utána következő kormányok 10-szeresére emelték a tartozásainkat... Magyarán a Kádár-korszakban csak tized annyi volt a hitelünk, mint ma... Nem értem miről beszélsz... és az se világos, hogy ezek a prostitúció mely vonatkozásában érdekesek, avagy "ügydöntőek"?”
 • 98. SP 2012. szeptember 20. 14:13
  „Következő cikk az lesz,
  hogy AniQrv nem jön ki a 200 ezerből sem és milyen szerencsétlen ezért.

  Viktor
  a hibás, mert lehetne ez az összeg akár 400 ezer is, de kevés a pénzük a merevedetteknek.

  Nincs más hátra, csak a kivándorlás.
  Természetesen szexböjttel fog demonstrálni, és gombaűzési gyakorlatokat folytatni.”
 • 97. Queenmargareth 2012. szeptember 20. 13:10
  „95. macs 2012.09.20. 12:17 csak kevesen gondoljuk úgy, hogy a hímnem nem "hibás":)”
 • 96. Mr.Scrubb 2012. szeptember 20. 12:23
  „81. Laura82 2012.09.20. 08:28

  - Én is dolgozom már régóta, a középiskola alatt is, szerintem ezzel elég sokan vagyunk így :) Ezért nem jár +pont.
  - Levelezőn teljesen más elvégezni egy iskolát, mintha nappalin lennél. Amíg te napközben dolgozol, este egy meleg kaffé mellett el tudod oszlatni az agyad szürkeállományában az egyetemi proftól kapott jegyzetet. Ezt gondolom te is aláírhatod.
  - Az én neveltetésem is jónak mondható volt. Nem volt az a "majdjösszfijam" stílus. De mégis, nem kell Mentalista-pistának lenni, hogy átérezzük az emberben azt a kényszert, amiért csinálnia kell. Nem pártolom "Anikót", nem is "segítem" ( ha lehet ilyet mondani ), de megérteni meglehet.

  OFF”
 • 95. macs 2012. szeptember 20. 12:17
  „93. Queenmargareth,
  nos, akkor levonhatjuk azt a következtetést, hogy a kommentelők zöme úgy véli, a lányok szolgáltatásait igénybe vevők semmi elítélendőt sem követtek el, ők makulátlan emberek. :-DDD
  "Érdekes lehet elgondolni, hogy a jogászlány fetreng x vállalkozóval pár év múlva esetleg egy perben éppen találkoznak."
  Hát tényleg érdekes helyzet, mindkettőnek! Bár a mai világban sok minden megtörhet, pl. a kedves vállalkozóról van néhány kompromittáló fotó egy banki széfben őrzött DVD-n, vagy albumban. :-DDDDD”
 • 94. jozko 2012. szeptember 20. 11:50
  „Örökzöld téma...
  Hiába no, igaz lehet a mondás , hogy a Föld /a világ.../ tengelye vaginában van csapágyazva!?

  Lássuk be, minden nő aranybányát hord a lába között - a legtöbben a koponyájukban is, de annak a részvényeárai alacsonyabbak.
  Van aki az első /rászedhető.../ részvényesre rálőcsöli a bányáját - aki sokszor /elég gyorsan /
  meddőhányót csinál belőle.
  Sokan "aranyrögönként" értékesítik /vagy elkótyavetyélik/ és folyamatosan jól rosszul megélnek belőle.
  Kevesen igen jól mozognak a "részvénypiacon" / - ráadásul mindkét "bányát" bevetik/ és igencsak magasan tartják a pakett árát - és a hozamaiból is jól megélnek : jól forgatják a tökét /nem mindegy, kiét.../

  "Volt is , lesz is, ez itt a praxis..."”
 • 93. Queenmargareth 2012. szeptember 20. 11:50
  „90. macs 2012.09.20. 11:19 én írtam a kuncsaftokkal kapcsolatban is, meg hogy fiúk is teszik, de senkit nem érdekel:)”
 • 92. történész 2012. szeptember 20. 11:38
  „6. bambinaXX,
  "Arra azért felhívnám a figyelmed, hogy a kádár-rezsim idején csak pártvonalon lehetett egyetemre bekerülni, a kiválasztás alapja nem az intelligencia/jó bizonyítvány/rátermettség volt."

  te hol élsz ?? Pont most alakult ez ki újból?!!!! Már vizsgázni sem kell beírják oszt ez van..néha jön a rendőrség mint a Tf -en és a többi?? Való igaz,hogy ez elfog múlni mivel ma már az egyetemre a gazdag gyerekek kerülnek be,nekik a pénz nem gond..tehát nem fognak érte dugni.”
 • 91. nsr125r 2012. szeptember 20. 11:21
  „87. nobody13 2012.09.20. 09:38
  Szomorú, hogy ilyen a helyzet, hogy már a diákmunka is csak kivételezetteknek adatik meg, sajnos ez a nagybetűs életben is így van. DE! Továbbra is állítom: lehet másként csinálni és nem a cikkben leírtak a megoldás! Én ebben hiszek! 3 végén nem lehet égetni a gyertyát? Sajnos rá van kényszerülve az ember, hogy valahogy boldoguljon: a feleségem, amikor állapotos volt, hajnalban először jól kih.nyta magát, aztán indultunk 400 km-re a suliba vizsgázni, mert bevállalta a munka, a gyerekvállalás mellett a jobb munka reményében az újabb diplomát. Félévente a tandíj kifizetése baromi rosszul esett, de ha a hónap végére alig maradt vagy nem is maradt, de kinyögtük. Összébb húztuk az amúgy sem bő nadrágszíjat, mert lehet másképp manapság is!

  88. Ányez 2012.09.20. 10:07
  Ez nem általánosítás részemről, meg fröcsögés. Csak azt kérdőjeleztem meg, hogy ez az egyetlen megoldás. Én sem vagyok még öreg, de azért, mert ilyen világba élünk, nem kell így viselkedni....Nem magyarázat ez rá!”
 • 90. macs 2012. szeptember 20. 11:19
  „Csak a lányokat csócsáljátok, miért? És a kedves kuncsaftokról miért nem beszéltek?

  76. bambinaXX,
  "Arra azért felhívnám a figyelmed, hogy a kádár-rezsim idején csak pártvonalon lehetett egyetemre bekerülni, a kiválasztás alapja nem az intelligencia/jó bizonyítvány/rátermettség volt."
  Ebben biztos vagy? Én nem így emlékszem, felvételezni kellett. A vitt és a felvételin elért pontszámok számítottak. Nem mondom, hogy nem volt protekció, de hidd el, nem volt általános, és lehet, hogy segítséggel be lehetett jutni, de bent maradni már nem.”
 • 89. öregvegyész 2012. szeptember 20. 11:02
  „Tessék már az egyetemen belüli prostitúcióval is foglalkozni!”
 • 88. Ányez 2012. szeptember 20. 10:07
  „Az egyik legnagyobb, szűklátókörűségre valló hiba az általánosítás. Nem gondolom, hogy a fiatalok "erkölcstelenek, bunkók és ócskák". Uhhh. Ezek szerint akkor az "öregek" rosszindulatúak, cinikusak és keserűek. Ne törjünk pálcát senki felett, amíg nem jártunk a cipőjében. Nyilván nem jó, hogy ezt a megoldást választotta a (szerintem is fiktív) leányzó, de inkább az ő későbbi leki (és szexuális) egészségéért aggódnék, minthogy fröcsögésre adjam a fejem. A fiatalok nem tehetnek róla, hogy ebbe a világba születtek bele. Ezt a világot pedig az öregek teremtették. Ők csak használják.”
 • 87. nobody13 2012. szeptember 20. 09:38
  „Kedves hozzászólók! Egy kérdésem lenne azokhoz, akik mindenképpen azt állítják: lehet másként, ők végigcsinálták... MIKOR????? Talán három-négy éve lehetett. 10 éve pláne. A mai világban nincs éjszakai sem nappali diákmunka, csak a kivételes, protekciós keveseknek, értsétek már meg! Ha dekoratív vagy, esetleg, de gyakran még az sem elég. Egy átlagos külsejű, normális diák képtelen elhelyezkedni, vagy ha mégis, olyan megalázó pénzért, hogy abból tuti, nem tartja el magát. Csak már tanulásra nem marad ideje, vagy mire befejezi az iskolát, egy roncs lesz belőle. Mert annak, hogy valaki három végén égeti a két végű gyertyát, nagy ára van. A döntés soha nem könnyű, és éppen elég tragikus, hogy fiatalok így kényszerülnek a nagybetűs életnek nekimenni, de attól még igaz.
  A kollégiumot, lakótársakat sem bírja mindenki. Összezárva három-négy vadidegen, teljesen eltérő habitusú ember - az egyik könyvmoly, csak csendben tud tanulni, a másik csak hangos zene mellett, a harmadik nem tanul, csak bulizik stb. Nem éppen ideális feltétele még az életnek sem, nehogy a tanulásnak... Én anno megőrültem a szobatársamtól, aki éjjeli bagoly volt, én beestem az ágyba este nyolckor, hogy hajnali fél ötkor kelni tudjak, ő hazajött fél tizenegykor, és nekiállt mosni, pakolászni...”
 • 86. theseus 2012. szeptember 20. 09:29
  „85. nsr125r 2012.09.20. 09:05

  Teljesen igazad van. A világon különben mindig volt prostitúció, ezért hívják a legősibb mesterségnek. Többnyire mindig erkölcstelennek tartották, a többség azért nem ezt az utat választja. Azon túl, hogy bizonyos igényeket kielégít, felfogható úgy is, mint az erkölcsös élet (munka, család, szexualitás) ellentéte. A jót csak úgy tudod értékelni, ha van rossz is, ha tudsz mihez viszonyítani.”
 • 85. nsr125r 2012. szeptember 20. 09:05
  „Többen megírták már, hogy lehet ezt másként is csinálni. Én is voltam főiskolás, meg egyetemista. Szüleim elváltak, amiben tudott, segített anyukám. Megfelelt a kollégium, meg az éjszakai diákmunka. Nem esett le a gyűrű az ujjamról. Az igényekből meg le lehet egy kicsit adni. Aztán egyetemet már a diákhitellel csináltam végig, albérletben, mert nem kaptam kollégiumot, de végig csináltam. Most meg a szintén többdiplomás feleségemmel együtt 220.000-ből élünk havonta a Kislányunkkal és meg vagyunk. Tudom másoknak még ennyi sincs. Nem tudom sajnálni azt, aki ezt az utat választja. Mindig van választás!!! A nehezebb út néha jobb! Csak hát hol vannak az erkölcsök? Milyen értékeket hozott otthonról a családból? Milyen világban élünk???”
 • 84. Laura82 2012. szeptember 20. 09:04
  „Tope2006:

  Teljesen egyetértek Veled, én is erről írtam előző hozzászólásaimban, és képzeld, még van, aki felnéz ezekre az emberekre, hogy milyen erős lelkületűek, hogy meg bírják csinálni...inkább milyen beteg lelkületűek...”
103 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy hónapos csúszásban a Dugonics téri építkezés

Ismeretlen közművek miatt tegnap több mint két hónapos csúszásra kértek engedélyt – 29 napot kaptak. Tovább olvasom