Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Egyhavi tiszteletdíját ajánlotta fel az óvodának Bakai Csaba

Szeged - Egyhavi képviselői tiszteletdíját ajánlotta fel a Deák Ferenc utcai óvoda számára Bakai Csaba, az Együtt Szegedért Egyesület elnöke. A szerdai óvodáért tartott demonstráción az Együtt Szegedért Egyesület és az MDF nem fog részt venni.
A városatya szerint a mintegy 70 ezer forintos összeget az óvoda szülői munkaközösségének adja, hogy költsék a legszükségesebb dolgokra. Felajánlása akkor is áll, ha az óvoda elköltözik, de abban az esetben a gyerekek karácsonyi ajándékára szánja a pénzt.

A szerdai óvodáért tartott demonstráción az Együtt Szegedért Egyesület és az MDF nem fog részt venni, mert ahogy Bakai Csaba fogalmazott, a megmozdulás céljával egyetértenek, viszont azt politikailag nem tudják támogatni. Az MDF frakció azt kéri a város vezetésétől, hogy vizsgálják felül a szegedi óvodarendszert, még pedig úgy, hogy az megfeleljen a demográfiai igényeknek és az uniós előírásoknak is.

Olvasóink írták

 • 9. Higi 2007. november 28. 00:10
  „Kedves Panda! Főleg akkor érzékeny, ha elviszik őket a közgyülésre!Akinek nem inge.................”
 • 8. panda 2007. november 27. 23:39
  „Szülőként elmondanám, hogy szó sincs arról hogy az ovi nem fizette a bérleti díjat kedves Sito, és nem "rohadtak" egész nap a négy fal között a gyermekeink az odaadó óvonőknek köszönhetően,ahogy te fogalmaztál és ha volna gyermeked akkor talán nem ezt a kifejezést használnád. Ráadásul nem a belvároson van a hangsúly hanem azon hogy vannak gyerekek akiket még egy helyváltoztatás is nagyon megvisel. Lehet hogy néha gondolkodni is kéne mielőtt véleményt alkotsz valamiről, és aki nincs és még nem volt ilyen helyzetben annak fogalma sincs arról hogy ez a hirtelen jött áthelyezés mennyire felborítja az érintett családok életét. És most nem a kényelemről beszélek mert én is ki viszem a gyermekem a felajánlott oviba, hanem arról hogy ezeknek a csöppségeknek sokkal érzékenyebb a kis lelkük mint a felnőtteknek.”
 • 7. söprű 2007. november 27. 23:16
  „Szeretett Tanácselnökünk szavával élve, akkor tessenek hozzászólni a témához, ha képesek a szöveget megérteni. A cikkben ugyanis nem szerepel a Fidesz.”
 • 6. PG 2007. november 27. 22:57
  „Bakai Csaba: kacc-kacc.
  70.000 Forint: kacc-kacc-kacc
  Fidesz: ...”
 • 5. Sito 2007. november 27. 21:23
  „Az óvoda bizniccet futtató alapítványnak kellett volna úgy gazdálkodni hogy ki tudják fizetni a lakás bérleti díját - és ha nem megy, akkor kiköltözni a szuper belvárosból egy olcsóbb bérleti díjú ingatlanba ahol a kicsik legalább UDVART is láttak volna, nem a 4 fal között rohadnának egész nap. A jó levegő minden ovist megillet!

  A Fidesz meg ne lobbizzon a kaszinó ellen! Talán a Kárász utcai kaszinó tulajdonosa áll mögöttük? A konkurenciát támadják?”
 • 4. söprű 2007. november 27. 20:41
  „Demonstrálni persze büdös az ibolyistáknak! Aztán lehet csodálkozni hogy a Jeti keresztülveri a haverok kaszinónyitási meg ingatlanspekulációs buliját”
 • 3. attika 2007. november 27. 20:23
  „Nem az egyhavit kellene, hanem az egész évit felajánlani. Véleményem szerint nem is kellene tiszteletdíjat fizetni nekik,ha akar a városért tenni, tegye azt ingyen úgysem ez a főállása nem ebből él.”
 • 2. Logaritmus 2007. november 27. 20:19
  „Aha, Bakai Csaba, az Autósok Pártjának városi elnöki mint Széchenyi. Kaccc-kaccc.

  Tessék inkább olyan ovit szervezni ahol a gyerek nem a saját szagát szívja egész nap hanem VAN UDVAR! :)”
 • 1. S.Grandpierre Cecília 2007. november 27. 17:11
  „Ez a felajánlás példamutató!
  Javasolni kellene a kormány tagjainak is, Széchenyi példáját követve! Nekik nem hiányozna a most megállapított millió fölötti fizetésük amúgy sem, másokat pedig kisegítene a kátyuból egy időre.
  Akár egy évi jövedelmüket is fejajánlhatnák az sem hozná őket úgymond "zavarba". Egyszer őket is útoléri az, amikor rájönnek a "pénz nem boldogít", csak most még nem hiszik. Pedig így lesz!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétezerhét gyertyát gyújtanak a szegedi Dóm téren

Szeged - Pénteken délután négy órakkor kezdetét veszi a szegedi Karácsonyi Ünnepi Hetek, a… Tovább olvasom