Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Egyre szélesebbé válik a szegedi golfbázis

A Szeged melletti Alföld Golf Clubban egyre pezsgőbb élet zajlik. A Tisza-parti versenyzők az országban egyre több versenyen szerepelnek, és egyre több sikert érnek el.
Immár második idény óta fogadja a sportolni vágyókat a Szeged melletti Alföld Golf Club. Az Alföld egyetlen pályája hat lyukkal rendelkezik, és a környezete is egyre szebb. Valahol ott lehet lemérni azt, hogy mennyire sikeres klub élet zajlik, hogy a versenyzők milyen sikereket érnek el. A közelmúltban Hencsén megrendezett versenyen a szegedi Csepregi László a 14. helyen végzett. Ha a szervezők kategóriákat állítottak volna fel, akkor a Tisza-parti golfos a sajátjában a harmadik helyet szerezte volna meg, hiszen csak válogatott játékosok előzték meg. A juniorkorú Jakus Dávid a 40. helyen végzett, míg Gerecz Elemér 51. lett a 92 indulóból. Visszatérve a pályához ismét sokat változott az átadás óta, már rá sem lehet ismerni.

Fotó: Segesvári Csaba
Fotó: Segesvári Csaba

– Egyre szebb – kezdte a beszélgetést a tulajdonos Jakus Béla –, a környezetét is csinosítjuk, fákat ültetünk, padokat szereltünk fel. Hamarosan újabb három szakasz készül el, így kilenc lyukon lehet majd játszani. A legfontosabb feladatunknak mégis a klubház kialakítását tekintjük, szeretnénk most már exkluzív körülmények között fogadni a játékosainkat, így jövőre ha minden igaz, akkor ez már állni fog. Balogh László oktató leigazolása is remek húzásnak bizonyult, egyre többen jönnek az edzésekre, és nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is népes csapattal jelentkeznek az oktatásra.

Vasárnap délelőtt 10 órától gyerek csoportos (6 éves kortól) golfoktatás lesz a Szeged melletti Alföld Golf Clubban. A fiatalok egy másfél órás foglalkozáson ismerkedhetnek meg a sportág alapjaival. A tréninggel kapcsolatosan a 30/9952–378-as telefonszámon lehet érdeklődni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi kutatók világsikere Cardiffban

Szeged - Miközben a két szegedi tudós besöpörte a legnagyobb elismerést, azalatt itthon azzal… Tovább olvasom