Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Elefánttal érkezett a cirkusz

Szeged – "A 20. jubileumi műsorra valami igazán látványosat szerettünk volna, és úgy tűnik, sikerült, hiszen eddig végig telt házunk volt a turné alatt."
A legbüszkébbek a 4 méteres zsiráfbikára, Zambesire vagyunk, ilyet még nem láthatott a magyar közönség – meséli ifj. Richter József, aki szintén porondra lép majd, hiszen januárban első magyarként nyerte el a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany-díját.

Ottjártunkkor már folytak az előkészületek, és még egy rögtönzött elefántbemutatóval is megörvendeztették az összegyűlt nézelődőket. – Egy ilyen előadás megszervezése évekbe telik, hiszen a Casselly családot elhívni olyan nehéz, mintha egy focicsapat Christiano Ronaldót szeretné szerződtetni – hangsúlyozza ifj. Richter József. A Magyar Nemzeti Cirkusz 10 napig állomásozik Szegeden, azaz mától június 9-éig, 70 fős társulat és 50 állat várja az érdeklődőket. Az előadások hétköznapokon 18 órától, hétvégén pedig 15 és 18 órától láthatók a Csongrádi sugárút és a Gáz utca sarkánál. Június 9-én már csak egy előadás lesz 15 órától, június 2-án pedig szünnapot tartanak.

Elefánttal érkezett a cirkusz. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi szocialista vezetőkről találgatnak

Azonnal találgatni kezdtek a médiumok: ki lesz a szocialisták elnöke? Tovább olvasom