Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

Elhárították a műszaki hibát

A szegedi Rádió Plusz frekvenciáján többen tapasztalták: más rádió „jön be". A tulajdonos azt mondta, a probléma átmeneti volt, a hibát elhárították. Ezzel egy időben technikai fejlesztést is végeztek.
A néhány hónapja új tulajdonossal működő szegedi Rádió Plusz frekvenciáján az elmúlt időszakban időnként más rádió adását fogták a hallgatók. A rádió tulajdonosa, Dóra Zoltán azt mondta: a műszaki hibát már elhárították.

– Valóban volt némi zavar az éterben, a szentesi Juventus rádió adóátállásakor zavarták az adásunkat – mondta Dóra Zoltán. – A műszaki problémát elhárítottuk. Ugyanakkor jelentős műszaki fejlesztést is végrehajtottunk, amelynek köszönhetően javul rádiónk adásminősége. Áttértünk a digitális adatátvitelre, új adáspultot raktunk be, bővítettük technikai eszközeinket.

A műsorstruktúra is változott, erről egy nem reprezentatív felmérést követően döntött a tulajdonos – szeretnének a hallgatói igényeknek megfelelni. Dóra Zoltán hangsúlyozta: átalakult a hírszolgáltatás, hiszen a szegedi hírszerkesztők már két hírügynökséggel működnek együtt.

– A Rádió plusz húszfős csapattal dolgozik, 24 órás műsort sugárzunk – mondta Dóra. – Naponta négy órán át, délelőtt 10 és délután 2 között a Juventus rádióval való szerződéses kötelezettségüknek megfelelően a Juventus műsorát hallják frekvenciánkon a hallgatók. Egy sikeres tárgyalás következménye, hogy ebben az időszakban is jelentkezünk helyi hírekkel, reklámokkal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tulajdonosok tudta nélkül árulják az ingatlant

Áron alul, mindössze hatmillió forintért kínáltak egy zsombói kétszintes házat a megyei hirdetőújság… Tovább olvasom