Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Elindult a 2008-as szegedi szabadtéri jegyértékesítése

Megkezdték hétfőn a Szegedi Szabadtéri Játékok jövő nyári programsorozatára szóló jegyek értékesítését. Aki idén belépőt vált a nyári fesztivál valamelyik előadására, az a REÖK-be is ellátogathat egy alkalommal.
Minden eddiginél korábban kezdte meg hétfőn a következő nyári programjaira szóló jegyek értékesítését a Szegedi Szabadtéri Játékok. A korai indítást az tette lehetővé, hogy az önkormányzat idén a fesztivál három évre szóló támogatásáról döntött. A szabadtéri központi jegyértékesítése új helyszínre költözött: a jegyiroda ezentúl a felújított, kulturális központként működő Reök-palotában (Tisza Lajos krt. 56.) várja az érdeklődőket hétfőtől vasárnapig, délelőtt 10 órától délután 6 óráig. A programsorozat előadásaira szóló belépők egy alkalommal a szegedi Regionális Összművészeti Központ (REÖK) programjaira is érvényesek a jövő évad befejezéséig, azaz 2008. augusztus 21-éig. A közönség az interneten és az eddigi értékesítési csatornákon, országszerte az IBUSZ-jegyirodákban, illetve Szegeden a TUI Utazási Irodában továbbra is válthat belépőket a jövő nyári programokra.

Mint korábban hírül adtuk, július 4-én Puccini népszerű operájával, a Turandottal indul a fesztivál, erre és a visszatérő Marica grófnőre 2500-tól 10 ezer forintig kaphatók jegyek. Az ősbemutatóként színre kerülő musical, a Szentivánéji álom és a Társulat című tévéműsor győzteseivel bemutatandó István, a király legolcsóbb jeggyel 3500 forintért, a legdrágább helyről 12 ezer 500-ért tekinthető meg. A jövő nyár legolcsóbb helyárakkal látható produkciója a néptáncgála lesz, amelyre 1800-5700 forintba kerülnek a belépők.

A játékok jövő évi műsoráról, jegyárairól részletes információ a www.szegediszabadteri.hu weboldalon található. A jegyiroda telefonszáma: 62/541-205 és 62/541-209.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatóság lett a fogyasztóvédelmi felügyelőség

Hatóság lett a fogyasztóvédelmi felügyelőség. A büntetéseknek nincs felső határa. Több… Tovább olvasom