Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Elindult lapunk Szín 5-ös játéka - ...IÓ!

Képzeletbeli iskolai táblánkon ma is léptünk egyet mi is az ...IÓ!-nál járunk, ami azt jelenti, hogy már csak öt tanítási nap van hátra az idei tanévből, június 15-én hivatalosan is megkezdődik a VAKÁCIÓ!
Képzeletbeli iskolai táblánkon ma is léptünk egyet mi is az ...IÓ!-nál járunk, ami azt jelenti, hogy már csak öt tanítási nap van hátra az idei tanévből, június 15-én hivatalosan is megkezdődik a VAKÁCIÓ! Addig azonban még tetőfokára hághat az izgalom a bizonyítványokért, már csak azért is, mert a kitűnő tanulók ismét nevezhetnek a Délmagyarország és a Délvilág rendkívül népszerű társasjátékára, a Szín 5-ösre.

A feltételek hasonlóak mint tavaly, semmi más nem kell hozzá, mint egy színjeles általános iskolai bizonyítvány, illetve az elsősöknél, másodikosoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. Az újságba kerülő kis portrék minőségéről idén is magunk gondoskodunk: a Szín 5-ös diákarcokat fotóriportereink örökítik meg a megye valamennyi városában.

A nevezés egyszerű: ki kell tölteni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt, és a kitűnő bizonyítvánnyal vagy annak másolatával felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét. Természetes elvárásnak gondoljuk, hogy a velünk játszók családjában legyen valakinek Délmagyarország- vagy Délvilág-előfizetése.

Ami a díjakat illeti, velünk mindenki nyer! Már a fotózásnál valamennyi diákot megajándékozunk egy kis szuvenírrel (egyedi Szín-5-ös csomagolópapír-garnitúrával, ingyen belépővel a mórahalmi Erzsébet-fürdőbe, zselés tollal meg fényképtartóval), majd mindegyikük fotóját megjelentetjük az újságban – egységesen, szépen, színesben. Közben sorsolunk, a fődíj hagyományosan pompás: négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe. A második helyezett maga választhatja ki nyereménykerékpárját, míg a harmadik 15 ezer forintos Printker vásárlási utalványt kap.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A baromfipestis legerősebb változata támadott

A baromfipestis legerősebb változata fertőzött Kübekházán és Röszkén, ahol négy portán mintegy… Tovább olvasom