Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Elkészülhet a szentmihályi bölcsi

A szentmihályi bölcsőde lakóinak január 4. óta a megújult intézményt kellene használniuk, azonban a Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft.korábbi tájékoztatása szerint csúszott a közbeszerzés, így a munkák később kezdődtek.
A foglalkoztatási bizottság ülésén kiderült, június végére el­­készülhet a korszerűsítés. Tár­­gyalták a Gyík utcai bölcsődében zajló építkezést is, amely áprilisban indult meg, a munka ideje alatt a Siha közi, a Hajlat utcai, a Cső utcai és a Rókusi kö­­rúti bölcsődék fogadják az apróságokat. A Gyík utcai bölcsőde lakóinak egyébként már a 2018/19-es tanévet is a felújított épületben kellett volna indítaniuk, viszont a kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljárás csak februárban zárult le. A bi­­zottság beszámolója szerint a korszerűsítés a 96 férőhelyes Siha közi bölcsődében folytatódik, azt egyelőre nem tudni, itt mikor indul meg a beruházás, de az biztos, hogy már tavaly december 31-ig el kellett volna készülniük. Eddig az időpontig pedig még a közbeszerzési eljárás lezárása sem történt meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

100 éve hunyt el Csontváry Kosztka Tivadar, rendhagyó módon emlékeznek rá

100 éve hunyt el Csontváry Kosztka Tivadar, rendhagyó módon emlékeznek rá
Csontváry Kosztka Tivadar kiemelkedő alakja a magyar festőművészetnek. Az ő életét dolgozta fel Kálmán Áron képregényformában. Tovább olvasom