Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Elmarad a Három testőr Szegeden

A most szombatra meghirdetett A három testőr című musical szegedi bemutatója elmarad. Információnk szerint nem kelt el elegendő számú jegy. A programot szervező Minerva Koncert Média Kft. ügyvezetője más indokot mondott.
Nem tartják meg A három testőr szegedi bemutatóját szombaton este. Lapunk úgy tudja, a 3999 forintért árult jegyekből kevés kelt el, ezért nem láthatja most hétvégén a közönség a musicalt. Megkerestük az előadást turnéztató budapesti Minerva Koncert Médiaügynökség Kft.-t. Hosszas egyeztetés után sem tudtunk beszélni az ügyvezetővel, így írásban tettük fel kérdéseinket Wenczel Zoltánnak, aki egyben a társaság művészeti vezetője. Arra a kérdésre, igaz-e, hogy nem kelt el annyi jegy, hogy megérte volna a bemutatót megtartani, azt válaszolta, a bemutató nem jegyeladás függvénye. A november 25-ére meghirdetett előadás betegség miatt marad el.

A budapesti cég az újszegedi sportcsarnokot bérelte ki az előadáshoz. A létesítményt működtető városi sportigazgatóság szervezési igazgatóhelyettese, Gusztos Gábor megerősítette a hírt. Elmondta: a Minerva Kft., amely korábban szombatra lefoglalta a sportcsarnokot, tegnap kora délután e-mailben tájékoztatta őket arról, hogy a karnagy betegsége miatt a szombati fellépést nem tudják vállalni.

Információink szerint viszont nem betegség áll az előadás lemondásának hátterében, hanem anyagiak: a budapesti cég ugyanis nem utalta át határidőre a csarnok bérleti díját a szegedi sportigazgatóságnak. A Minerva Kft. december 28-ára szeretné áttenni az előadás időpontját. A városi sportigazgatóság viszont ezek után elgondolkozik, milyen feltételeket szabjon a koncertszervező cégnek.

Tegnap késő délután felhívtuk az előadásra jegyet áruló helyeket, de sehol sem tudtak arról, hogy a szombatra meghirdetett előadás elmarad, őket a budapesti szervező cég még nem értesítette. A sportcsarnoki négyezres nézőtérre információnk szerint 1700 belépő kelt el tegnapig.
Nyemcsok Éva

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem érte el célját a patikák plakátháborúja

Plakátokkal tiltakoztak a patikusok az elmúlt hetekben a gyógyszerellátásról szóló új törvény… Tovább olvasom