Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Élményterápia szegediekkel a Bátor Táborban

Szeged - Minden évben nagy az érdeklődés a Bátor Táboros önkéntes munkák iránt.
Jelenleg leginkább íjászokra van szükségük, valamint cseh, lengyel és szlovák nyelvet jól beszélő önkéntesekre, és az egészségügyi stábba jelentkező gyermekorvosokra, dietetikusokra, nővérekre. A szegedi Győri Judit az elmúlt két nyáron kézműves foglalkozást tartott a hatvani "csodavilágban" a gyerekeknek. Sajnos pontosan tudja, min mennek keresztül a kis betegek – fél éve veszítette el daganatos beteg barátnőjét.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a pénteki Délmagyarországban és Délvilágban! Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

 • 2. NagygyorgyAndras 2011. március 22. 09:55
  „Természetesen nagyon jó, ha a családi táborainkba anya és apa is el tud jönni. Ha a család teljes és eleve két szülővel él a gyermek, akkor ragaszkodni szoktunk hozzá, hogy anya és apa is ott legyen, nem "engedjük" úgymond, hogy apa éppen akkor üzleti úton legyen. Érkeznek hozzánk szép számmal egyszülős családok is. Azt viszont mindig jelezzünk kórházban dolgozó kapcsolattartóink felé, akik a jelentkeztetést végzik, hogy csak akkor teszünk be egy ilyen családot turnusba, ha még egy másikat is be tudunk tenni mellé, mert lelkileg nem építő egy egyedülálló anyuka számára kizárólag teljes családokat maga körül látni 4 napon keresztül. Jó, ha van egy társ ehhez, egy hasonló helyzetű szülő. Tehát a részvétel azon is múlik, hogy páros vagy páratlan számú egyszülős család jelentkezik a táborunkba. Reméljük, hogy az ismerőse az idei táborainkban már részt tud majd venni.
  Üdvözlettel,
  Nagygyörgy András”
 • 1. queenmargareth 2011. február 10. 23:34
  „Azért érdekelne, hogy egy ismerősöm kisgyermeke miért is nem mehetett táborba? Uis azt mondták, hogy ANYA ÉS APA kell hozzá. Nos itt az apa nem adott. Ezért elutasították.
  Még jobban hátrányba szorították, azért amiről nem tehet..........”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

´az´ meg Szeged! - polgárpukkasztó plakát a Kölcsey utcában

Január vége óta látható a Szubjektív Szeged című utcai kiállítás a Reök-palotával szomszédos Kölcsey utcában. Az egyik plakát többek szerint felháborító. Tényleg az? Tovább olvasom