Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Elnapolták a Seres-pert

Elnapolták a Csongrád Megyei Bíróságon hétfőn azt a tárgyalást, amelyben a szegedi polgármesteri hivatalt és az Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóságot perelte be a tavaly a Lapos szabad strandján a Tiszába fulladt Seres Gabriella családja.
Elnapolták a Csongrád Megyei Bíróságon hétfőn azt a tárgyalást, amelyben a szegedi polgármesteri hivatalt és az Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóságot perelte be a tavaly a Lapos szabad strandján a Tiszába fulladt Seres Gabriella családja. Ahogy korábban megírtuk: a család szerint e két intézmény felel lányuk haláláért, mert megtévesztők voltak azok az úszást tiltó táblák, amelyeket akkor a strand területén helyeztek el. A család ügyvédje, Czirják László elmondta, a bíróság egyelőre a kártérítés jogalapjának kérdésben dönt, s ítéletét a következő tárgyalási napig, november 5-éig várhatóan meg is hozza.

Amennyiben jogosnak ítélik meg a család keresetét, úgy együttesen 8 millió forint kártérítést követelhetnek majd Seresék a hivataloktól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok Csongrád megyei fiatal lépne be a Magyar Gárdába

Meghaladta a háromezret a Magyar Gárdába jelentkezők száma, Csongrád megyéből különösen sokan… Tovább olvasom