Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 12°C Még több cikk.

Előzetes letartóztatásba került a gyerekverő szegedi apa

Szeged - Előzetes letartóztatásba helyezte a Szegedi Városi Bíróság azt a férfit, aki szerdán a déli órákban jelentette be a Szegedi Rendőrkapitányságon, hogy 8 éves kisfia ismeretlen helyre távozott.
Mint ismertes: a gyermeket állampolgári bejelentés alapján sikerült megtalálni, miközben a régi 5-ös út mellett gyalogolt. A kisfiú rendőrségi meghallgatása során azt vallotta, hogy azért szökött el otthonról, mert édesapja őt és két másik testvérét is bántalmazza. A gyerekek testén a rendőrorvos talált erre utaló sérüléseket.

Figyelemmel arra, hogy az édesapa korábban hasonló jellegű bűncselekmény miatt már volt büntetve, illetve jelenleg is felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll, ezért kihallgatását követően a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A Szegedi Városi Bíróság a férfi előzetes letartóztatását ügyészi indítványra péntek délután egy hónap időtartamra elrendelte.

A férfi ellen a büntetőeljárás kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt a Szegedi Rendőrkapitányságon folyamatban van. A rendőrség a gyerekeket ideiglenes hatállyal gyermekvédelmi intézményben helyezte el.

Olvasóink írták

 • 10. gyufika 2008. szeptember 22. 16:25
  „Én 3gyermekes anya vagyok 5unokám van:Ezeket csak azért irom le hogy eléggé tisztában vagyok a gyermekneveléssel!Márpedig állithatom hogy egy-két pofontol még nem halt meg senki én is meg a korombeliek is kaptak a szülőktől és itt állok55évesen sok-sok tapasztalattal a hátam mögött és sokszor gondoltam rá hogy bár tehetetlen az a szülő aki megüti a gyermekét de talán egy-egy időben adott pofon talán még ezt a nehezen kezelhető fiatalokat is helyre hozná!Sajnos nem a lvegőbe beszélek!A mostani fiatalok olyat mint kötelesség /tisztelet a kivételnek/nem ismernek csak a jogaikat!Márpedig ez nem vezet jófelé.”
 • 9. ......... 2008. szeptember 21. 01:10
  „biztos csodálatos életük lesz ezeknek a gyerekeknek is:S.....szegények:(:( TER MEG ROHADJ MEG OTT BENT ÚGY AHOGY VAGY:@remélem kicsinálnak a többiek és ienkor télleg reménykedek hogy az őrök verik a rabokat:Sbemennék és jólmegrugdosnám az iet....”
 • 8. süliné gabi 2008. július 17. 08:33
  „Az édes anyja ilyenkor hol van?Gyalázat ami ebben az országban folyik´´´´´”
 • 7. zoltanz 2008. július 14. 10:12
  „Büntetett előéletű, most is felfüggesztésben lévő apa egyedül neveli a 3 gyerekét. Mert még így is érdemesebb rá, mint a anya. Brrrrr! Valami nem stimmel.”
 • 6. Lutetia 2008. július 12. 11:12
  „Balogh Gábor,
  Az állat még időnként meg is öli a gyerekét. Egyébként igazatok van.”
 • 5. hajciho 2008. július 12. 01:12
  „Ezért mondta anyám apának,hogy üssed,hogy ne látszódjon.
  Lehet,hogy az anyja is adott volna a gyerekeknek egy-egy pofont,csak egy férfi nagyobbat üt.”
 • 4. Balogh Gábor 2008. július 12. 00:20
  „Smasszer ! Az állat nem csinál ilyet ! Különben igazad van !
  bégé”
 • 3. team5 2008. július 11. 23:30
  „Olvasd el az utolsó sort! :-((”
 • 2. Beig 2008. július 11. 23:05
  „És hol van a gyerek anyja? Vagy nincs is neki? És akkor kivel vannak a testvérei?”
 • 1. SMASSZER 2008. július 11. 18:28
  „ÉN AZ ILYEN /EMBERT/.NEM TARTOM SEM APÁNAK,SEM EMBERNEK. HOGY EMELHET KEZET EZ AZ ÁLLAT A SAJÁT VÉRÉRE,PLÁNE 1 KICSI GYERMEKRE.KIVÁNOM HOGY BENT ÁTKOZZA EL AZT A NAPOT AMIKOR AZ ANYJA A VILÁGRA HOZTA,MIVEL BENT AZ ILYEN ÁLLAT
  ÉLŐ HALOTT.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sík Márton hétvégéje: kisfiával foglalkozik

Szeged - Jeles és ismert személyiségeket kérdezünk sorozatunkban arról, milyen programot választanak… Tovább olvasom