Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Előzetesben a heroincsempész

Röszke - A Szegedi Városi Bíróság egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte V. Attilát, akinek a kocsijában tíz és fél kilogramm heroint találtak a vámosok a röszkei határátkelőhelyen. A nagytisztaságú kábítószer hígítva akár 300 millió forintot is ér. VIDEÓVAL
A Szegedi Városi Bíróság pénteken egy hónapos előzetes letartóztatásba helyezte V. Attilát, akit szerda este kaptak el a röszkei vámosok. A bíróság indoklása szerint a beszerzett és rendelkezésre álló adatok alapján megalapozott a gyanú a férfi ellen.

V. Attila akár 10 évet is kaphat, így a bíróság attól tart, hogy szabadlábra kerülése esetén a gyanúsított megszökne. Továbbá társaival való összebeszéléssel, vagy tanúk befolyásolásával a bizonyítási eljárást megnehezítené vagy meghiusítaná.

Mint arról a delmagyar.hu korábban beszámolt, szerda este a röszkei vámosokat a Nemzeti Nyomozó Iroda „kérte" meg, hogy alaposan vizsgálják át V. Attila Audiját. A húsz, barna színű csomag a küszöbökből került elő.A Vám- és Pénzügyőrség felvétele.


A férfi tagad, kihallgatásán azt mondta, fogalma sincs, hogy a heroin hogyan került az autójába. A kábítószert lefoglalták.

A rendőrség hónapok óta figyelt egy csoportot, amelynek tagjai – a nyomozók adatai szerint – kábítószer-terjesztéssel foglalkoztak. Közéjük tartozik V. Attila is, aki valószínűleg Koszovóban vette meg és rejtette el a kábítószert az autójában. A rendőrség a csoport tagjainál házkutatást tartott, Csongrád megyei nincs közöttük.A Nemzeti Nyomozó Iroda felvétele.


V. Attilának egy vidéki városban van bejelentett lakcíme, a rendőrség szerint a férfi régóta a fővárosban lakott.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a holnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Olvasóink írták

 • 11. keselyű 2008. június 28. 19:50
  „Teljesen igazad van recc. Szerintem valami pénzéhes őrült nő miatt lett megint visszaeső ez a V.A.
  MINDENKI AZT KAPJA AMIT MEGÉRDEMEL!
  Egyébként január óta nála van az autó és jogsit is már régen szerzett.”
 • 10. shgdagdag 2008. június 24. 15:48
  „Hát ez egyébként nem nagyon igaz én ismerem ezt az embert és ezt az autot csak kb 1 hete vette mert ugyanis csak akkor szerezte meg a jogsiját ugyhogy egyébként (használt auto) igen jo ember és télleg nem él vmi huu de jo nagy villában!!!”
 • 9. recc 2008. június 21. 19:21
  „Barbara, azért mert más rossz, vagy valami nem úgy van ahogy szeretnénk, az nem jogosít fel arra !senkit!, hogy ő is rosszat csináljon. Az ilyet bizony el kell ítélni, nincs semmi de. Szerinted, egy szülőnek, akinek a gyere látja ezt a hírt, úgy kell kommentálnia, hogy nembaj kicsim, ha nem becsülnek meg és az állam nem segít a szegényeken, akkor te is csinláhatod... ...nevetséges!”
 • 8. Barbara06 2008. június 08. 19:57
  „Igen látam már dealert!!És tiztába vagyok azzal is h miröl beszélek !
  Nem azt montam h kezd el sajnálni vagy mi mindenkinek meg van a saját maga véleménye csak akor semm kellene igy el itélni mindenkit azz mennyivel jobb h az az állam semmit nem tesz a szegények ellen nem csoda h egyes emmberek Dorg kereskedést kezd el szertintem .Más Országogban az embereket jobban meg becsülikk nem ugy mint itt le se szarják az embert mindig csak a szárárok pilitikusok segge van kinyalva !!”
 • 7. kisöreg 2008. június 08. 16:39
  „Barbara06
  Most kezdjük el sajnálni? Látátl te már drogos gyereket haldokolni, meghalni? Láttál te már dealert? Tudod te miről beszélsz egyáltalán?”
 • 6. Barbara06 2008. június 06. 20:23
  „Ez nem igy vann ahogyan ti vagy önök gondolják,nem mindig a Maffia .!!!És képzed h nem telik sztár ügyvédre meg nyugtathatom h nincs és nem lesz sztár üdvédje !! Maguk szembesülnek ezzekkel maguk élik át ezeket vagy már át élték abba bele se gondoltak h talán miért is nyulnak droghoz??? Talán kevés a megélhetési péz összeg vagy nem beszülik meg ugy az embert ahogyan szeretnék ,se luxus auto se bazi nagy kastélya nincs !! Lehet h talán ismeröm az Illetött de attól nem kell mindenkit igy le hurrogni az mennyivel lett volna jobb ha embert öl?? Kérdezem én ,manapság már ritka szar Magyar.o. -gon a meg életöség !!!”
 • 5. BÉLAAAAAA 2008. június 06. 10:38
  „AZÉRT NEM 1 ÉV MÚLVA JÖN KI,ITT MÁR A MAFFIA IS SZÓBA JÖN UGYEBÁR,EZ ELEVE SÚLYOSBÍTÓ KÖRÜLMÉNY,MÍG MAGA A HEROIN,MINT KÁBSZER,MIN.5-8 ÉV.”
 • 4. zimezum 2008. június 06. 09:36
  „Gondolom v.a.-nak (és társainak) telik sztárügyvédre és max 1 év múlva mehet megint minden tovább.”
 • 3. kisöreg 2008. június 05. 21:12
  „Hát igen, van aki csinálja, van aki beszél róla... De a vámosok csak a rendőrök után következnek az ellenőrzésekkel... az "NNI Kérte meg alapos vizsgálatra..." röhej!”
 • 2. VV4 2008. június 05. 17:47
  „Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a rendőrség (határőrség) kereső-kutyáinak és gazdáinak is nagy szerepe volt ebben az elfogásban, csak nekik nincs megfelelő eszközük a röntgenes vizsgálatra. Természetesen ezekről a vám elfelejtett beszámolni, mert ugye a közös elfogás az nem elfogás... Végülis a lényeg, hogy meglett és ez bármilyen maffiának hatalmas érvágás...”
 • 1. maci52 2008. június 05. 17:01
  „Oszt csodálkozunk hogy egyeseknek miből tellik luxus utakra,Marostői villára,luxus kocsira.APEH-APEH ????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életfogytig a kiszombori testvérgyilkosnak

Szeged - Életfogytiglanig tartó szabadságvesztésre ítélte csütörtökön a Csongrád Megyei Bíróság Sz.… Tovább olvasom