Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Eltűntnek nyilvánítottakat keres a rendőrség

Csongrád megyében jelenleg nyolcvanhét eltűnt személyt keres a rendőrség, ebből tizennégy fiatal korú intézetből szökött meg. A megyei főkapitányság által közzétett listán egy 17 éves sándorfalvi lány a legfia- talabb, egy 78 éves nő és egy ugyanolyan korú férfi a legidősebb.
Bodnár Tamás, Patócs Ferenc, Rozmán Zoltán, Torma György, Laurencsik Géza

Vannak, akiket már hónapok, sőt évek óta keres eltűnés miatt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Közülük volt, aki dolgozni indult, volt, aki Budapesten élő édesanyjától utazott Csongrádra, volt, aki azzal lépett ki lakásából, hogy különböző ügyeket megy elintézni és...
Az a közös bennük, hogy azóta senki nem hallott felőlük.
Lapunk az alábbi összeállítással segítséget kíván nyújtani ahhoz, hogy a rendőrség minél előbb megtalálja az eltűnt gyerekeket, felnőtteket, nőket, férfiakat, hogy a családtagok ne aggódjanak tovább értük.

A 17 éves sándorfalvi Sarró Melindáról családtagjai már 22 hónapja nem tudnak semmit. A lány 2004. július 20-án kilépett lakásuk ajtaján és nyoma veszett. Személyleírása: 157 centiméter magas, molett, haja hosszú, vörös.

Sprájcer Pálnéról 2005. július 23-a óta nem tud semmit a családja. A 78 éves szegedi nő 150 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid haja vöröses-barnás, szeme zöld. Eltűnésekor jegygyűrűt, nyakláncot és fülbevalót viselt.

Szűcs Tibort 2006. február 6-a óta nem látták rokonai, ismerősei. A szegedi, negyvenéves férfi 168 centiméter magas, átlagos testalkatú, festett barnás színű hajú, barna szemű. Eltűnésekor körszakállt viselt.
Az 56 éves szegedi Orosz Béláné 2005. szeptember 17-én ment el otthonról, családja azóta nem tud róla semmit. A 160-163 centiméter magas nő haja bordós-vöröses, rövid hullámos, szeme kékeszöld.

Kovács Sándor 2005. március 10-én elment dolgozni, de a munkahelyéről már nem ért haza. A 33 éves zsombói férfi 180 centiméter magas, haja szőkésbarna, szeme kék színű, gyomorszájánál mintegy 15 centiméter hosszan műtéti heg látható.

Az 55 éves hódmezővásárhelyi Patócs Ferenc 2005. december 8-án ment el otthonról, azóta nem látták. A férfi 170 centiméter magas, kopasz, bajuszos.

Laurencsik Géza idén március 8-án elment dolgozni, azóta senki nem tud róla semmit. A 31 éves hódmezővásárhelyi férfi 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú, eltűnésekor körszakállt viselt. Különös ismertetőjele: jobb karján tetovált hajóhorgony látható.

Rozmán Zoltán 2004. március 21-én tűnt el. A 43 éves csongrádi férfi 180 centiméter magas, barna rövid hajú, zömök testalkatú. Hasán műtéti heg látható.

Az ugyancsak csongrádi Bodnár Tamás 2004. szeptember 19-én a délelőtti órákban elindult Budapesten élő édesanyjától Csongrádra, ám oda már nem érkezett meg. A 39 éves férfi 190 centiméter magas, rövid barna hajú, erős testalkatú. Mellkasán, középen szívműtét miatt 15 centiméter hosszú heg látható.

A 78 éves Torma György 2005. augusztus 4-én azzal ment el csongrádi otthonából, hogy elintéz különböző ügyeket. Azóta nem látták. Az idős férfi 170-175 centiméter magas, sovány testalkatú, hiányos fogazatú, ősz hajú. Különös ismertetőjele, hogy a szája széle beesett.

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a hónapok vagy évek óta keresett személyekről, hívja a rendőrséget a 107-et, 112-őt vagy a Telefontanút a 06/80/555-111-es számon.

Az összeállítást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság készítette

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európa-díjas város lett Szeged

Európa-díjat kapott Szeged. Ez a legmagasabb elismerés, amit az Európa Tanács adományozhat egy… Tovább olvasom