Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Embercsempész a rejtőzködők között

A többek között csalás miatt keresett 33 éves Berec István és a 42 éves Búza János már nincs a legkeresettebb Csongrád megyei bűnözők legfrissebb Top 10-es listáján, egy embercsempész és egy csaló váltotta őket.
A felső sorban: Tapasztó Szabolcs, Szabó Szabolcs, Tóth Andor, Simonyi László, Martonosi Attila; az alsó sorban: Lakatos József, Kakuszi Ferenc, Bordás Imre, Tóth József, Köles László

Az elmúlt években olvasóink segítségével fegyveres rabló, drogterjesztő, csaló, magyar és külföldi állampolgár, fiatal, középkorú és idős bűnöző került rendőrkézre. Nő továbbra sincs a bűnöstablón, ami csak két helyen tér el a legutóbb közölt bűnözői elitről – derül ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság adataiból.

Bordás Imrét a hódmezővásárhelyi és a makói rendőrök keresik. A 27 éves vásárhelyi férfit csalással, lopással és sikkasztással gyanúsítják.
Kakuszi Ferencet már több mint egy éve próbálják kézre keríteni. A negyvenesztendős férfit többek között azzal gyanúsítják, hogy Kisteleken autót, Szegeden pénzt és mobiltelefonokat lopott.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság lopás, a megyei bíróság lopás és szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt keresi a 37 éves Köles Lászlót.

Lakatos Józsefet négy kapitányság körözi, köztük a csongrádi. Már törzstag a toplistán. A 29 éves szegedi férfit lopással, sikkasztással és csalással gyanúsítják. A szegedi bíróság is elfogatóparancsot adott ki ellene.

Martonosi Attilát három rendőrkapitányság körözi. A 36 esztendős férfi többek között azzal gyanúsítható, hogy 2005 áprilisában Szegeden társával megvert egy férfit, áldozatukat bezárták saját lakásába, ahonnan nem engedték ki.

Simonyi Lászlót a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság lopás, a Szegedi Rendőrkapitányság pedig közokirat-hamisítás és embercsempészet megalapozott gyanúja miatt keresi. A rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves férfi az utóbbi időben már nem visel körszakállat.

Szabó Szabolcsot a Szegedi Rendőrkapitányság körözi csődbűntett és szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt. A 32 éves férfit a szegedin kívül még további két rendőrkapitányság is keresi csalás és sikkasztás megalapozott gyanúja miatt.

Tapasztó Szabolcsot lopás miatt keresi a Szegedi Rendőrkapitányság. A 29 esztendős férfira a szegedin kívül még öt különböző kapitányság vadászik, lopással és csalással gyanúsítják.

Tóth Andor negyvenéves kiskőrösi lakost a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság körözi jelentős értékre elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt.

Tóth József 43 éves férfit a Szegedi Rendőrkapitányság körözi, csalással és hitelsértéssel gyanúsítják, valamint őt is keresteti a bíróság, mivel egy korábbi ítélet ellenére nem vonult be a börtönbe.


Telefontanú

Immáron hetedszer közöljük a legkeresettebb Csongrád megyei bűnözők toplistáját. A rendőrségnek tucatnyi esetben lapunk olvasói mondták meg, hogy hol rejtőzködik például a régóta körözött bankrabló vagy drogkereskedő. Jó néhány évek óta rejtőzködő gyanúsítottat sikerült így elfogni. A rendőrség kéri, hogy aki az új tablón felismer valakit, tárcsázza a 107-et vagy a Telefontanú ingyenes 80/555-111-es számát. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emelték az építményadót is Szegeden

Legutoljára 2005 januárjától emelkedett a vállalkozásokat sújtó építményadó, évente és… Tovább olvasom