Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Emberi ürülék a buszmegállónál

Emberi ürülék a buszmegállónál
A lakosok háborognak, a közmunkások takarítanak, az önkormányzat megoldást ígér. Hónapok óta tart a ,,zsombói kakifantom" ügye.
– Több mint esztétikai probléma. Egész egyszerűen tűrhetetlen – jellemezte a helyzetet a zsombói Gellérfy László , aki Facebook-bejegyzésben adott hangot felháborodásának. A „zsombói kakifantom" – ahogy Gellérfy fogalmazott – egy hónappal ezelőtt rendszeresen „megjelent" a Bábahegy buszmegálló mellett. – Szeptemberben legalább tizenkétszer fordult elő az, ami hétfőn ismét: közterületen valakinek a piszkát kellett takarítani. Egy olyan buszmegálló mellett, ahol rengeteg gyerek is megfordul, az ilyesmit nem szabadna eltűrni.

Gellérfy úgy fogalmazott, hogy bár a közmunkások rendre eltakarították az emberi ürüléket, bejelentésre elsőként ő szánta el magát. – Egy hónapja felhívtam az önkormányzatot, ahol azt mondták, nem tudnak az esetről. – Megoldást azonban ígértek: pályázaton nyert pénzből térfigyelő kamerákat helyeznek el a településen, többek között a Bábahegy buszmegálló közelébe is.

– A kamerák az elkövető kézre kerítésében segítenek majd – jelentette ki Gyuris Zsolt polgármester. Kérdésünkre elmondta, a környéken most már folyamatos a járőrözés. – Több gyanúsítottról is tudomásunk van – fogalmazott.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint százhatvan határsértőt tartóztattak föl a hétvégén

Az ország területén 165 határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig. Tovább olvasom