Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Embert kerestek a Tiszában

Ember után kutattak tegnap délután a vízi rendészet munkatársai Szegednél. Feltételezhetően valaki beleugrott a Tiszába a Belvárosi hídról, ahol egy ásotthalmi nő elhagyott táskáját megtalálták.
Feltehetőleg tegnap kora délután valaki beleugrott a Belvárosi hídról a Tiszába. A híd alatt horgászó férfi – aki neve elhallgatását kérte – háttal állt a víznek, amikor hallott egy hatalmas csobbanást.

– Megfordultam és egy feketeséget láttam lebegni a vízen. Két-három másodperc telhetett el és elsüllyedt – mondta a horgász, aki nem volt meggyőződve arról, hogy embert látott.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől, M. Toronykői Mártától megtudtuk: a hídon találtak egy táskát és egy felsőruhát, egy középkorú ásotthalmi nő személyes holmiját. Ez azonban nem bizonyította, hogy valaki beleugrott a vízbe.

A Laposon pihenők sem láttak senkit. A híd közelében ülő lányok nevetségesnek találták felvetésünket.

– Ha beleugrott volna valaki, azt mi biztosan észleltük volna – hallottuk a lányoktól.

A Szabadság úszóházon egy női cipőt láttak úszni a vízen, de embert nem véltek felfedezni.

A vízi rendészet tegnap délután több órán át kutatta a Tiszát a Belvárosi hídtól az árvízi emlékműig, de nem találtak semmit.

A rendőrség a megtalált táskában lévő iratok alapján kereste a nőt lakásán is, de nem találta. Egyelőre eltűntként keresik az asszonyt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden szabályt megszegnek a szegedi autósok

Szegeden közlekedési káosz van. A megyei főkapitányság közlekedési osztályának vezetője tompít: a… Tovább olvasom