Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Én és a közlekedés

A Csongrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Rádió 7 gyermekrajz- és novellaíró pályázatot hirdetett. Az óvodások Én és a közlekedés, az alsó tagozatosok Utam az iskolába, a felsősök pedig A közlekedés veszélyei címmel küldhették el rajzos alkotásaikat. A diákok novellákkal is pályázhattak.
A legjobbak tegnap a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon vehették át a díjakat. Minden kategóriában a győztes a Székkutas és Vidéke Takarékszövetkezet jóvoltából egy kerékpárt kapott.

A rajpályázat első díjasa az ovis kategóriában a kiszombori Ignya Viktória lett, míg az alsósok között a vásárhelyi Bagdi Boglárka Ingrid, a felsősöknél pedig a szintén vásárhelyi Kovács Ágnes rajza bizonyult a legjobbnak. A novellaíró pályázaton a makói Szilágyi Márton és a mindszenti Túri Ágnes műve tetszett leginkább a zsűrinek. Különdíjat kapott a vásárhelyi Gere Balázs és Gál Anita, a királyhegyesi Filipkó Viktória, a székkutasi Korom Roland , valamint a berettyóújfalui Rinyu Hajnalka és Muraközi Dorottya.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pont kerülhet a pofozkodás végére

Újra meghallgatnak két villamosvezetőt, ami után lezárják a gyermekbántalmazással kapcsolatban… Tovább olvasom