Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Endrei Judit járt a könyvtárban

Zákányszék - „A gondolatnak nincs neme" – Női szemmel, férfiszemmel a női létről címmel rendeztek beszélgetést Endrei Judittal (képünkön), a Mindörökké nő és a Mindörökké férfi című könyvek szerzőjével a zákányszéki bibliotékában.
Fodor Mónika, a szegedi Somogyi-könyvtár munkatársa a sikerről, a harmóniáról, az elismertségről beszélgetett az íróval, műsorvezetővel. Lapunk a zákányszéki látogatása után kérdezte Endrei Juditot a Homokhátságon szerzett élményekről.

Endrei Judit
Endrei Judit

– Remélem, senkit sem bántok meg, de ez a földrajzi terület számomra eddig ismeretlen volt, ahogy az itt élő embereket sem ismertem – mondta Endrei Judit. Az írótól megtudtuk, barátságos emberekkel találkozott egy rendkívül barátságos könyvtárban. – A táj is magával ragadott, tervezem, hogy hamarosan visszatérek, remélem, minél előbb sikerül – fogalmazott Endrei Judit. Hozzátette, Paraginé Tóth Edinától, a Zákányszéki Művelődési Ház és Könyvtár munkatársától gyönyörű gyöngyből készült fát kapott a születésnapjára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

6 milliót költött tavaly a Szegedi Törvényszék tolmácsokra

Nem a gyanúsított kötelessége tolmácsot fogadni, azt a büntetőeljárásban eljáró szerv rendeli ki. A felmerült költséget az állam viseli. Tovább olvasom