Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 13°C Még több cikk.

Éneklő Barbie és macskabiztos szúnyogháló – hűségkártyával

Szeged - Mostanra valószínűleg minden előfizetőnk – legalább is aki minimum hat hónapja járatja a lapot – pénztárcájában ott lapul a hűségkártya, melynek felmutatásával a programban részt vevő üzletekben kedvezményesen vásárolhatnak.
Így olcsóbban vehetik meg a nyári éjszakák zavartalanságát biztosító szúnyoghálót, sőt még éneklő Barbie babát is. Ezreket spórolhatunk meg a hűségkártyával.

– Pluszpontot adnék azoknak az üzleteknek, ahol jól látható helyre ragasztják ki a hűségkártyás matricát – mondta nevetve Szabó Éva, a Fehérház Nyílászáró Bemutatóterem üzletvezetője, akit a kártya előnyeiről is faggattunk.

– Tetszik az ügyfeleknek, hogy bankkártya nagyságú, könnyen el tudják rakni. Bárhol, bármikor elő tudják venni, szerintem rendkívül praktikus. Naponta legalább négy-öt vásárló fordul meg nálunk, akik használják a kártyát. Sokan már az árajánlatkérés után megkérdezik, elfogadóhely vagyunk-e? Telefonon is érdeklődnek, hiszen sokkal szívesebben mennek abba az üzletbe vásárolni, amelyik részt vesz az akcióban – osztotta meg velünk tapasztalatait az üzletvezető.

A nyílászáró-bemutató teremben 25 százalék kedvezmény jár minden termékre. Sokan vásárolnak különböző kiegészítőket, többek között szúnyoghálót, amely nyáron elengedhetetlen kelléke a nyugodt éjszakáknak. Szabó Évától megtudtuk, már léteznek olyan hálók is, amelyek macskabiztosak: fémszálból készülnek, így kiállják még azt is, ha a cica ezen erősíti a körmeit. Emeletes házban lakó kandúroknak kifejezetten biztonságos – a gazdi nyugodt lehet: a fémszálas szúnyoghálón a szúnyog nem tud behatolni, a macska pedig kizuhanni.

Ami nyáron egyetlen ablakról sem hiányozhat: az extra biztos szúnyogháló. Fotó: Segesvári Csaba
Ami nyáron egyetlen ablakról sem hiányozhat: az extra biztos szúnyogháló.
Fotó: Segesvári Csaba

Bár az óvodások már elballagtak, bizonyára sok alkalom adódik még a nyáron, amelyre a szülők különleges ajándékkal lepnék meg gyermeküket. A nagyáruház passzázs során például több száz játék közül válogathatnak.

– Jelenlegi akciónk alatt 15 százalék kedvezmény jár minden Barbie babára – tudtuk meg Lutor Györgynétől, a Játéksarok üzletvezetőjétől. Elárulta, náluk még gyerekcipőben jár a kártyás vásárlás, de egyre többen érkeznek a kedvezményre jogosító kis lapocskával. Mi is szétnéztünk az üzletben, s kézbe vettük az akciós plasztikcsodákat: hercegnőbabát, koronával a fején, pillangószárnyas tündérlányt, sőt éneklő rocksztárt. A Barbie baba évtizedek óta töretlenül hódít a kislányok körében. Ezért is lehet, hogy még ötvenegy évvel a megalkotása után is több tucat fajtája csücsül az üzletek polcain.

A Játéksarokban persze nemcsak a lánygyermekes szülőknek kedveznek, fiús anyukák és apukák is számíthatnak hűségkártyás akciókra: a jövő hónapban várhatóan fiúknak szóló játékokra adnak kedvezményt az üzletben.

Csókási Nándorné: Kedves gesztus

Nemcsak magamnak, a lányomnak is vásároltam már hűségkártyával – árulta el Csókási Nándorné. Olvasónk nagy kedvvel lapozgatja Hűségmagazinunkat. Örül, ha olyan üzletet lát, ahol hasznát veheti kártyájának. A közeljövőben például szemüveget szeretne vásárolni, itt is igénybe veszi majd a kedvezményt. – Nagyon kedves gesztus a Délmagyarországtól, hogy megszervezte ezt a programot. Mivel nyugdíjas vagyok, nekem nagyon jól jön a kedvezmény – mondta hűséges előfizetőnk.

Az új játéknak a gyerek, a kedvezménynek a szülő örül. Fotó: Segesvári Csaba
Az új játéknak a gyerek, a kedvezménynek a szülő örül.
Fotó: Segesvári Csaba

Hogyan működik a program?

Egyre olajozottabban működik a Délmagyarország és a Délvilág hűségprogramja, az elfogadóhelyeken megnőtt a hűségkártya-használók száma, megkedvelték Hűségmagazinunkat. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

Kinek jár a hűségkártya?

Mindenkinek, aki legalább hat hónapja előfizetője (magánszemélyként) a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak, de megkaphatják a kártyát azok is, akik legalább hat hónapra előre teljesítik az előfizetési díjat. A névre szóló hűségkártyát kézbesítőjük viszi házhoz. Ha egy kártya elvész vagy megsérül, évente egyszer ingyenesen pótoljuk (a rendszer tisztasága érdekében a sérült kártyát visszakérjük). További pótlás már 2000 forintba kerül kártyánként.

Hol és hogyan használjuk?

A kedvezményt nyújtó üzletek, szolgáltatók aktuális listája, illetve ajánlata megtalálható a lapunk mellékleteként minden hónap utolsó keddjén megjelenő ingyenes Hűségmagazinunkban és internetes oldalunkon, a www.delmagyar.hu címen. A névre szóló, kedvezményre jogosító hűségkártyát vásárlás előtt, illetve fizetéskor kell felmutatni; az üzlet kérheti, hogy a kártyatulajdonos igazolja személyazonosságát. A megadott kedvezmények a mindenkori listaárból (alapárból) értendők, a készlet erejéig. A kedvezmények nem vonhatók össze.

Hol lehet érdeklődni?

A kártyával kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket a 06/80-821-821-es ingyenes zöldszámon, a 62/567-863-as vagy a 62/567-864-es terjesztési számon várjuk. A hűségprogram iránt érdeklődő újabb elfogadóhelyek jelentkezését pedig a husegprogram@delmagyar.hu címre várjuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nekünk énekel ma Rúzsa Magdi

Szeged - Ma este 19 órától az újszegedi sportcsarnokban, a Délmagyarország születésnapi ajándékkoncertjén énekel Rúzsa Magdi. Tovább olvasom