Délmagyar logó

2019. 06. 21. péntek - Alajos, Leila 20°C | 28°C Még több cikk.

EP-választás: 31 szavazókör címe megváltozik - táblázatban mutatjuk a változásokat!

Bár erről a választópolgárok értesülhetnek a címükre küldött értesítésből, úgy döntöttünk, hogy táblázatban összesítve közöljük a változásokat.
Hódmezővásárhelyen a 016-os számú szavazókör eddig a Jókai utca 165. alatti önkormányzati ingatlanban működött. A május 26-i európai parlamenti választások idején azonban már az Észak utca 96. alatti óvodában tart nyitva. Csongrád megyében összesen 28 szavazókör címe változik meg a 386-ból. Bár erről a választópolgárok értesülhetnek a címükre küldött értesítésből, úgy döntöttünk, hogy táblázatban összesítve közöljük a változásokat, továbbá az új szavazókör címét, amely 507-es számmal Szegeden, a Deák Ferenc Gimnázium épületében várja a voksolókat.
Hétfőn kiderült, további három Csongrád megyei szavazókör címe is megváltozott. Vásárhelyen a 024-es számú kör eddig a Klauzál utca 63. alatt, az általános iskolában működött. A május 26-i európai parlamenti választásokon viszont már a Klauzál utca 33. alatt, az óvodában lesz. A hódmezővásárhelyi 026-os számú kör eddigi címe az Éva utca 9. volt, ez a közösségi ház. Az új cím: Bajcsy-Zsilinszky utca 7–9., ez a szakképző iskola épülete. Csanádpalotán a 003-as számú szavazókörnek eddig a Kálmány Lajos utca 9. alatti idősek klubja adott helyet, vasárnap viszont ehelyett a Kossuth lakótelep 1. alatti orvosi rendelőben lehet szavazni – tájékoztatta lapunkat a Csongrád Megyei Területi Választási Iroda.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szétosztották az idős- és fogyatékosügyi keretet

Minden eddiginél nagyobb keretet oszthatott szét idén a szegedi önkormányzat a nyugdíjasklubok és a… Tovább olvasom