Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

Érettségi után karrier, jogsi és nyelvtanulás - gyorsan és ingyen

Csongrád megyei 18 és 22 év közötti érettségizett fiataloknak indít díjmentes képzést a Csodás Hagyatékunk Akadémia Szegeden.
Karriert, jogosítványt, nyelvi képzést ingyen!

A Csodás Hagyatékunk Kulturális és Hagyományőr Egyesület Akadémiája olyan 18 és 22 év közötti fiataloknak kínál ingyenes komplex képzést, akik már leérettségiztek, de jelenleg nincs tanulói jogviszonyuk és bejelentett állásuk. A fél éves program első turnusa idén februárban indul. Ennek része egy elméleti alapképzés, amely bevezet a társadalmi felelősségvállalás és a civil szféra világába, többek között gazdasági, pénzügyi, jogi és vezetéselméleti kurzusok segítségével. A tanulók a gyakorlati képzés részeként egy 100 órás angol nyelvi képzést teljesíthetnek vagy B kategóriás jogosítványt szerezhetnek. Mindezeken felül motoros kishajóvezetői felkészítésben is részt vesznek.

A képzés célja, hogy a résztvevők meglássák a civilségben és az önkéntességben rejlő gazdasági és társadalmi lehetőségeket, így kapva átfogó felkészítést az életre. A “Természeti alapú közösségfejlesztés az önkéntesség útján" című projekt a Széchényi 2020 kormányprogram keretén belül valósul meg.
 
A programról részletes tájékoztatást január 26-án 15 órától a Somogyi könyvtárban kaphatnak az érdeklődők a Csodás Hagyatékunk Egyesület nyílt napján. Az érettségi előtt állókat is szívesen látják, ugyanis a következő 2 évben több turnusban indulnak csoportok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tízezer Csongrád megyei áldozata volt nagyapáink Mohácsának - Hetvenöt éve történt a doni katasztrófa

Tízezer Csongrád megyei áldozata volt nagyapáink Mohácsának - Hetvenöt éve történt a doni katasztrófa
A magyar hadtörténet legnagyobb vereségét a Don-kanyarban szenvedte el. Hetvenöt évvel ezelőtt,… Tovább olvasom