Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Esküt tettek a választási bizottságok tagjai

Esküt tettek tegnap a megyei közgyűlés elnöke, Frank József előtt a Csongrád megyében újonnan hivatalba lépő választási bizottságok tagjai.
A közgyűlés január 26-án választotta meg a tagokat, egyhangú határozattal. A Területi Választási Bizottság tagjai: dr. Szabó Imre, dr. Molnár Imre, dr. Badó Attila, a póttag dr. Kovács László.

Az 1. számú országgyűlési egyéni választókerület szegedi székhelyű választási bizottságának tagjai: dr. Hegedűs Antal, Takács Máté, Kristó Pál, a póttagok: Alexa Szabolcs, Szabóné Gerda Klára.

A 2. számú választókerületben a bizottság tagjai: dr. Könczöl László, Eszik Imre, Ördögné Gárgyán Mária, póttagok: dr. Wolford Erzsébet, dr. Vassné dr. Marosváry Mária.

A 3. számú kerület választási bizottságának tagjai: dr. Illés Tóth István, Berek Ágota, Klein Gábor, póttagok: Bálint Antal, Szénási Róbert.

A 4. számú választókerületben a csongrádi székhellyel működő választási bizottságnak dr. Forgó István, Csiszár József és dr. Kürtösi István a tagja, Törköly Péter a póttagja.

Az 5. számú körzetben Szentes székhellyel alakul meg a választási bizottság, tagjai: Fábján Sándor, Hojcsi Pál, dr. Jelenfi Anna, a póttag Varga Sándor.

A 6. számú kerületben a Vásárhelyen működő bizottságot Feketéné dr. Szemző Margit, Felletár László, dr. Meleg Emese alkotja, a póttagok: dr. Pálinkó János és Hegedűs Pálné.

A 7. számú egyéni választókerületben tagként Vig Zoltán, Siket Tibor, Mendei Árpád alkotja a makói székhellyel működő választási bizottságot, a póttag dr. Draskóczy Ede.

Siket Judit főjegyző lapunknak elmondta, a bizottságok napokon belül megtartják alakuló ülésüket, megválasztják az elnöküket, alelnöküket. A Területi Választási Bizottság erről már döntött: az elnök dr. Szabó Imre, a szegedi egyetem jogi karának dékánja, az alelnök dr. Molnár Imre emeritus professzor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alkotmánybíró lett Paczolay Péter

Balogh Elemér jogtörténész után a Szegedi Tudományegyetem újabb oktatója lett tegnap az… Tovább olvasom