Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Európa éléskamrája

A Duna–Körös–Maros–Tisza Euroregionális Együttműködés kht.-ja több programból álló rendezvénysorozat szervezésébe kezdett, amelynek első eseményeként tegnap megnyílt Az Európa éléskamrája elnevezésű háromnapos szakkiállítás a szegedi Hangár Expó és Konferencia-központban.
A Duna–Körös–Maros–Tisza Euroregionális Együttműködés kht.-ja több programból álló rendezvénysorozat szervezésébe kezdett, amelynek első eseményeként tegnap megnyílt Az Európa éléskamrája elnevezésű háromnapos szakkiállítás a szegedi Hangár Expó és Konferencia-központban. A mostani és a közeljövőben sorra kerülő kiállításokon a magyar és a román cégek megjelenését az EU Phare-CBC programja 250 ezer euróval segíti. Ezért a kiállítóknak nem kellett fizetniük a megjelenésért, a Külügyminisztérium pedig 20 millió forintot különített el arra, hogy a szerbia–montenegrói cégek is eljöhessenek. A látogatók számára ingyenes a belépés az expó területére.

A tegnap megnyílt agrárkiállítás célja, hogy a különböző fejlettségű magyar, vajdasági és romániai cégek vezetői, tulajdonosai találkozzanak, kicseréljék tapasztalataikat, üzleteket kössenek egymással. Mintegy ötven cég, kiállító fogadta el a meghívást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tálosi a legnagyobb esélyes

A Délmagyarország értesülése szerint a négy jelöltből Tálosi László pályázik a legnagyobb eséllyel a… Tovább olvasom