Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Extrém – Xday a szegedi Laposon

Eldől, ki viselheti a címet: Szeged legextrémebb vállalata. Az Xdayen a város kilenc nagyvállalata csap össze, köztük lapunk kiadójának csapata is.
Szerkesztőségünk mellett további nyolc, két nőből és hat férfiból álló csapat – Démász, Europe Match, Főszer-Electric, KÉSZ, Sole-MiZo, Szeplast, Szeviép, Szilánk – száll szombaton harcba az Xday Neckermann versenyen, hogy kiérdemelje Szeged legextrémebb vállalatának címét. Az egész napos sportverseny 10 órakor indul a Szabadság úszóházról. A csapatok innen hajóznak be a Laposra, ahol egy valódi partraszállást imitálnak: géppuskafészkeket és bunkereket kell bevenniük, miközben a fülük mellett paintballlövedékek süvítenek el. Azok, akik nem tűnnek el az ütközetben, délután csapatversenyen bizonyíthatnak. Az első feladatban – Golden Gate – két tízemeletes háztömb között kifeszített kötélhídon kell átkelni. Az őrület második próbája a stresszlövészet, akik ezt is túlélik, azok a Temesvári körúton található víztoronyra kapaszkodhatnak fel barlangászfelszereléssel. A quadozás és a triál felüdülésnek tűnhet majd a csapattagoknak. A négykerekű terepmotorozás és a kerékpározás készíti elő az utolsó, a legnagyobb merészséget igénylő próbát, a Nagy Ugrást, azaz a Bungee Jumpingot.

Az esemény támogatói: Neckermann, Generali Providencia, Gellért Szabadidőközpont, Pappas Auto, John Bull Pub és Sunrise Thai masszázsszalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bíróságon az Ortu-tay-box

Szeged - A nyilvánosság kizárásával kezdődött el csütörtökön, s így is folytatódik a Szegedi Városi… Tovább olvasom