Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Fantom a szabadtérin?

Szeged - Csalóka látványt kapott lencsevégre fotóskollégánk a Szegedi Szabadtéri Játékok próbáján: mintha maga az operaház fantomja üldögélne a szinte üres széksorok között, háttal a színpadnak.
Tetszetős dallamok üthették meg a fülét, amikor tiszteletét tette Szegeden, mert lehunyt szemmel, nagy beleéléssel hallgatta a zenét. A mellette ülő, csíkos pólós fiatalember viszont alighanem meglepődött volna, ha hátranézve megpillantja a csupa ránc arcot, de az ötletes rém jól álcázta magát.

Az oldalt kikandikáló fülcimpa arról árulkodott, elöl megnyerő ábrázatot viselt, így érte el, hogy zavartalanul végighallgathasson néhány kedvelt áriát a Dóm téren. Érthető az óvatosság, nehéz lehet észrevétlennek maradni hozzá hasonló hírnévvel, de ezúttal nem sikerült a trükk: kollégánk szemfülesebb volt.

Nagy beleéléssel hallgatta a zenét az operaház fantomja a Dóm téren. Fotó: Frank Yvette
Nagy beleéléssel hallgatta a zenét az operaház fantomja a Dóm téren. Fotó: Frank Yvette

A fantom arcán mindenesetre nem hagyott nyomot a lebukás, egyetlen vonása sem rezzent. Szomszédjának sem tűnt fel a szorgalmasan dolgozó fotós, de talán e leleplező kép után ő is tudja majd: gyengébb idegzetűeknek érdemes odafigyelniük, ki mellé ülnek le a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

172 milliós az adótartozás

Szeged - Felszólítás után az önkormányzat adóirodája letiltathatja a helyi adótartozás fejében a… Tovább olvasom