Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Fatolvajokat és autótolvajt fogott a szegedi rendőrség

Az Ásotthalom határában található erdőből két személy 50 ezer forint értékben vágott ki és tulajdonított el nyárfákat szerdán. Elfogták a rókusi városrészen tevékenykedő autótolvajt.
A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrs munkatársai lakossági bejelentés alapján indultak a feltételezett elkövetők nyomába, akiket néhány órán belül elő is állítottak. A megtartott házkutatás eredményeként a rendőrök a fákat is megtalálták, így a kár megtérült.

A Mórahalmi Rendőrőrs két középkorú helybeli férfit gyanúsít a lopás elkövetésével, ügyükben szabadlábon hagyásuk mellett folyik a büntetőeljárás. Mindketten beismerő vallomást tettek.

Elfogták a rókusi városrészen tevékenykedő autótolvajt

Csak néhány órán át örülhetett annak az Opel Tigrának az a 47 éves szegedi férfi, amit január 29-én az esti órákban tulajdonított el Szeged rókusi városrészéből.

A bejelentést követően a Szegedi Rendőrkapitányság gépjármű felderítéssel foglalkozó szakvonalas nyomozói azonnal az elkövető nyomába eredtek. Az elvégzett alapos adatgyűjtésnek köszönhetően képbe került egy középkorú férfi, akinek az aprólékos munka eredményeként tartózkodási helyét is sikerült megállapítani.

A nyomozók a szegedi járőrökkel közösen éjfél körül találták meg az ellopott autót és az egyébként a hatóságok előtt nem ismeretlen gyanúsítottat, akinek a lopás mellett ittas járművezetés miatt is felelnie kell.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek a Szegedi Városi Ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozására.

Olvasóink írták

  • 2. kokó 2008. február 01. 01:30
    „Hülye vagy, mert norvégok voltak!”
  • 1. Skipper 2008. január 31. 11:33
    „Úgy látom, szegeden nagyon elszaporodott a svéd és a svájci bűnelkövetők száma. Valami idegen hangzásúnak tűnő névvel rendelkező hölgy is részt vett a dologban, a médiában csak K. Dzseniferként emlegetik. Bár lehet, hogy Pamela”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogták a 13 éves szegedi fiút kirabló 14 éveseket

Rövid időn belül felderítette a Szegedi Rendőrkapitányság készenléti nyomozócsoportja azt a rablást,… Tovább olvasom