Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 11°C Még több cikk.

Fegyelmi eljárás indult Török Márk EHÖK-vezető ellen

Szeged - Fegyelmi eljárás indult Török Márk EHÖK-vezető ellen. Többek között azzal gyanúsítják, hogy nem szabályos módon intézkedett a szociális támogatások megítéléséről, és hogy engedély nélkül rendelt el felújítási munkákat a bölcsészkaron. Török Márk azt mondja, mindent a szabályoknak megfelelően csinált.
Fegyelmi eljárást indított Török Márk, a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzatának elnöke ellen az egyetem rektora, Szabó Gábor. A fegyelmit Badó Attila rektorhelyettes indítványozta. Az alapos gyanú szerint az EHÖK-elnök az egyetem hatályos szabályzatát figyelmen kívül hagyva intézkedik a hallgatói normatíva terhére egyes hallgatói támogatások, így különösen a szociális ösztöndíjra jogosultság megítélésében, egyetemi és hatósági engedély nélkül végeztetett felújítási munkákat a BTK épületében. Ezenkívül emberi méltóságot sértő módon próbálta meg akaratát a sportközpont vezetőjére rákényszeríteni. A vádak között szerepel az is, hogy a TIK épületében a szabályok és felszólítások ellenére is dohányzott.

A szociális ösztöndíj szabályait egy oktatókból és hallgatókból álló bizottságnak kellett volna kidolgoznia (ez az EHJTB), ám az EHÖK elnökét információink szerint azzal gyanúsítják, hogy a bizottság összehívásának lehetetlenné tételével maga dolgoztatta ki azt. Török Márk erre a vádra így reagált: az ösztöndíj szabályzatok nem titkosak, a kifizetések felett az egyetem közalkalmazottai törvényességi felügyeletet gyakorolnak. Szerinte „az egyetem novemberben is mindent rendben talált, és a hallgatóknak utalták az ösztöndíjakat." Az EHJB-t pedig nem neki kell összehívni.

Török Márk egy tréfás bábuval. A fegyelmi nem vicc.
Fotó: Schmidt Andrea

A bölcsészkar épületében elvégzett munkák kapcsán közölte: fegyelmi eljárás csak három hónapnál nem régebbi ügy miatt indulhat. A pincehelyiségben, melyet a hallgatói önkormányzat három éve kapott, nemhogy három hónapja, de egy éve semmi nem történt. Bár szeretnék a pincét később egyetemi klubbá tenni, de egyelőre pénzhiány miatt csupán kitakarították, azt öntevékeny csoportok használják. „A felújítás annyit jelent, hogy egy raktárnak használt pince kulturális funkciót kapott pár lelkes hallgató által."

Az általunk megkérdezett hallgatók szerint azonban ez nem igaz. Szerintük a pince átalakításán még nyár végén is munkások dolgoztak, a BTK épületében egy „fél JATE-klubnyi" szórakozóhely körvonalazódik.

– Mindent a szabályoknak megfelelően csinálok. A vádpontokat ismerem, de a bizonyítékokat még nem láttam – fogalmazott az EHÖK-elnök, aki szerint rosszabb lenne, ha az egyetem vezetése helyett a diákok, vagyis az általa képviseltek támadnák.

A körülbelül harmincezer hallgatóval rendelkező egyetemen nem ritka a fegyelmi eljárás. A szabályok szerint a bizottság első, majd másodfokon dönt, a másodfokú döntés ellen bírósági felülvizsgálat kérhető.

Badó Attila: kötelességem volt fegyelmit indítványozni

– Több egyetemi, vezető beosztású dolgozó és egyetemi polgár bejelentése és a saját tapasztalataim alapján a hallgatói önkormányzatok felügyeletével megbízott rektorhelyettesként kötelességem volt fegyelmi eljárást indítványozni. Független fegyelmi tanács vizsgálja ki, hogy milyen felelősség terheli a hallgatót. Nem kívánok részletekbe bocsátkozni, de általánosságban igaz, hogy a hallgatói érdekképviseletben dolgozó diákoknak különösen kell ügyelniük a szabályok betartására. A hallgatói önkormányzatok egy ekkora egyetemen összességében több százmilliós összegek elosztása fölött rendelkeznek, ehhez rendkívüli felelősségtudat kell. Többségük egyébként tisztában van a vállalt feladat súlyával – fogalmazott Badó Attila.

Olvasóink írták

92 hozzászólás
 • 92. Harmatta 2008. február 27. 16:17
  „Lord British volt olyan kedves, hogy ma a figyelembe ajánlotta az alábbi cikket és hozzászólásait

  Kórrajz: Az érvényes tanulmányi szabályzat szerint egy kurzus legfeljebb háromszor vehető fel, s ha a diák nem képes teljesíteni a követelményeket, el kell bocsátani a karról - ismerteti a helyi jogszabályt Almási Tibor dékán. - A történésznek készülő Török Márk azonban háromszor vett föl három olyan alapozó kurzust, melynek követelményeit egyszer sem teljesítette: a segédtudományok alapjai című tárgyból nem kollokvált, illetve a forrástani ismeretek és a latin középhaladó szemináriumon nem szerzett gyakorlati jegyet. Ennek előzményeként nem látogatta az órákat, nem jelent meg a vizsgákon

  Javaslom DM informatikai szolgálatának, hogy a cikket és a hozzászólásokat link formájában csatolja a http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/ujravalasztottak_torok_markot_az_ehok_elnokeve/2048550/ cikkhez”
 • 91. Lord British 2007. december 17. 17:15
  „Kispajti, látom a szövegértésel IS problémáid vannak.

  Erre megint jól rászaladtál egyem a picuri zuzádat :) 28 éve BUDAPESTEN ÉLEK, OTT SZÜLETTEM. Tudod ez azt jelenti, hogy ott is van a bejelentett lakcímem, meg ott is eszem szarok hugyozok. Én tősgyökeres pesti vagyok, te nem. tehát te kis betelepülő vidéki parazita VAGY, lehet hogy jobban tennéd ha nem kóstolgatnál azzal hogy mi van ott, meg szólnál a fajtársaidnak, hogy a teniszütőmintás zokni már kurva régen nem menő, mintahogy a baffi sem. Sok majom feljön, előadják hogy övék a világ, aztán csodálkoznak, ha kiverik pár fogukat. Tudom minden majomnak új a csengő.... Mit csinálok? hehe, hidd el észre fogod venni. Azonkívül ha már ennyire erölteted a szegedi csajokat: Lehet hogy sok volt itt lenn a kudarc?! Gondolom jó nagy a faszod, csak nincs elég vér benne...

  Végül hogy van-e mit a tejbe aprítani: mi közöd hozzá? Miért érdekel?
  Honnan van pénzem (ha van, igen van): mi közöd hozzá? Miért érdekel?
  Mit eszek: mi közöd hozzá? Miért érdekel?
  Honnan szerzem be a cipőimet: mi közöd hozzá? Miért érdekel?
  HÖK-ös vagyok-e: mi közöd hozzá? Miért érdekel?
  Hányszor ütöm el a szavakat: mi közöd hozzá? Miért érdekel?
  Hanyadik diplomámat szerzem szegeden: mi közöd hozzá? (DE SEGÍTEK AZ ELSŐ AZ RTF-en /Budapest, Farkasvölgyi út 12./ VOLT tudod, egy alma+egy alma=kettő alma azaz 2 alma azaz 2 diploma (de hazudok mert csak a második neve lesz az)
  Azért érdekel a fentiekkel együtt mert BUZI VAGY???? (kérdeztem de már állítom...)

  És ne ne kezd el leírogatni a kövi hsz-t, mert nem érdekel. (most is kellemesen kiszámítható voltál: leírtam, hogy kommentelni fogsz és mit ad Isten kommenteltél :)

  te egy nagyon agresszív buta ember vagy. olyan, mint akiket tavaly október végén elég szépen pofán basztak az andrássy-n =(lehet hogy te is ott voltál? ;)). na ezért lettetek pofán baszva, mert agresszív kultúrálatlan majmok vagytok. Mit érsz el ezzel hogy alpári módon szidsz? Kielégülsz vagy mi? Nem gáz, mi jót röhögünk rajtad.

  RÉSZEMRŐL TÉMA tényleg LEZÁRVA!”
 • 90. Józsi 2007. december 17. 14:16
  „Kedves "gyomorignyomatomtörökmárknak"!

  Te miről beszélsz? Mit eszel, meg milyen cipőt vettél te kötötted az én orromra! Legszívesebben lehánynám a magadfajta barmokat! Verdd a bráneredet arra, hogy a teniszütős zokni már nem menő, mer te a Kárászon vettél egy számospolót, és attól te mostmár rettenetesen menő vagy. Lövesd be a hajadat a fodrásszal minden buli előtt mellírrel, meg minden szarral, vegyél fel bogárnapszemcsit 50000ér! Ennyi vagy vedd már észre! 2 lábon járó ruhahalmaz. 1 nagy nulla!! Elhiszem, hogy Szegeden ezzel boldogulsz. Meg a csajok, akik általában kétszer szarabbak, mint Pesten esetleg rádnéznek. Csakhogy ettől te még egy nyomorult szar vagy! Elhiszem, hogy szidod Pestet, ahol ez annyira nem számít, és nem minden arról szól, hogy milyen órád van, meg milyen mobilod.

  Valószínűleg itt neked voltak kudarcaid. Mer itt már a kiállás is számít, meg, hogy nem vagy egy szottyadt szar. Az ilyen ágybavizellő Török Márk féléket belerúgdalják a sarokba, azt örül ha elbújhat az emberek elől. De már megint ugyanoda lyukadok ki...egyszerűen itt megy, hogy aki jófej az boldogul, ott meg az ilyen kreténekből HÖKös lesz. Ennyi.

  Rohadjon meg az egész HÖKös gárda, úgy ahogy van!! Nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel!

  u.i.: 28 éves szarláda!!! Nem tudtál kirohadni az egyetemről, seggarcú barom!! Mindig is hánytam azoktól az emberektől, akik nem bírnak egy oktatási intézménnyel szakítani. Menjél dolgozni, azt nézd meg milyen a való élet! Mocskos állat!”
 • 89. Lord British 2007. december 16. 22:23
  „Kispajti!

  Erre megint jól rászaladtál egyem a picuri zuzádat :) 28 éve Budapesten élek, ott születtem. tehát te kis betelepülő vidéki parazita, lehet hogy jobban tennéd ha nem kóstolgatnál azzal hogy mi van ott, meg szólnál a fajtársaidnak, hogy a teniszütőmintás zokni már kurva régen nem menő, mintahogy a baffi sem. Sok majom feljön, előadják hogy övék a világ, aztán csodálkoznak, ha kiverik pár fogukat. Tudom minden majomnak új a csengő.... Mit csinálok? hehe, hidd el észre fogod venni. Azonkívül ha már ennyire erölteted a szegedi csajokat: Lehet hogy sok volt itt lenn a kudarc?! Gondolom jó nagy a faszod, csak nincs elég vér benne...

  Végül hogy van-e mit a tejbe aprítani: mi közöd hozzá? Miért érdekel?
  Honnan van pénzem (ha van): mi közöd hozzá? Miért érdekel?
  Mit eszek: mi közöd hozzá? Miért érdekel?
  Honnan szerzem be a cipőimet: mi közöd hozzá? Miért érdekel?
  HÖK-ös vagyok-e: mi közöd hozzá? Miért érdekel?
  Hányszor ütöm el a szavakat: mi közöd hozzá? Miért érdekel?
  Hanyadik diplomámat szerzem szegeden: mi közöd hozzá? (De segítek: az első az rtf-en volt)
  Azért érdekel a fentiekkel együtt mert buzi vagy? (kérdezem nem állítom)

  És ne ne kezd el leírogatni a kövi hsz-t, mert nem érdekel. (most is kellemesen kiszámítható voltál: leírtam, hogy kommentelni fogsz és mit ad Isten kommenteltél :) (mint ahogy ezt elolvasva is tenni fogod))

  Részemről a téma lezárva.”
 • 88. Józsi 2007. december 16. 20:04
  „Mert mit csinálsz, ha megtudod, hogy ki vagyok, genyóka?

  Az "inteliHgens" és "kultúrembVer" jelzőidet köszönöm.:D Azért örültem volna, hogyha valami összefüggő alkotást közzé teszel itt, hogy mégiscsak ne kelljen azt hinnem, hogy igazam van.:D De hát mostmár tudom...sajnálom. Folytasd továbbra is a HÖKös nyalást gyomorig nyomassad a Török Márknak, akkor minden fasza lesz. Plusz zabáljad a TESCO-s vérsajtot, és csináltass cipőt 50 ezerért, nehogymár a szegedi plázás ribik azt higgyék rólad, hogy nincs mit a tejbe aprítani!! Mekkora gáz lenne már!:D

  Ja, bocs Szegeden végképp semmi sem arany, ami fénylik, elég magadból kiindulni a vérsajttal. Annyi mocsadék embert, mint ami a Kárászon van nehéz összegyűjteni Pesten ugyanakkora területre. Sőt képzeld! Pesten nem láttam még ekkora hányadék divatmajmokat(fiú), mint ott Szegeden a Kárászon. Még a Westendbe sincs annyi!! Azér egyszer próbáld ki és gyere ide, bár lehet rossz világ lenne neked, mer itt annyira nem számít, hogy mid van, inkább, hogy milyen ember vagy. Az ágybavizellőket nem csípik, míg Szegeden HÖKös is lehet belőle! Érdekes módon itt nem nagyon rúgnak labdába azok a prototípusok, akik Szegeden a nagymenők voltak, és ezt valahogy nem tudom elítélni.

  Üdv egy jobb világból!”
 • 87. Lord British 2007. december 15. 19:53
  „Kedves Józsika!

  Gratzulálok ismét az intelihgens megnyílvánulásodhoz, meg minden egyébhez.

  Látszik igazi kultúrembver vagy. Örülök neki, hogy a Szegedi Tudományegyetemen ilyen emberek mint te nem kaphatnak diplomát. És azért is szorítok, hogy nelked soha ne is legyen...

  Azonkívül: Drágajó budapesten meg jó lesz ha vigyázol, mert nem minden arany ami fénylik...

  Végezetül: nagyon ajánlom neked, hogy ne sikerüljön megtudnom, hogy ki vagy (dolgozni fogok rajta) részemről a veled folytatott beszélgetés lezárva. (tudom úgy is fogsz mégf ide csapni valamit, csakhogy kielégülj).

  És nem, nem kezdek el olyan stílusban beszélni mint Te, nehogymár örülj.”
 • 86. Józsi 2007. december 15. 13:41
  „Kedves British, te barom!

  Látom nagyon jól el sikerült kanyarítani a témát, politikusnak készülsz? Állatul csinálod, hogy szószerint veszel nyílvánvaló utalásokat, és belekapaszkodsz valami olyanba, ami teljesen lényegtelen.:D

  Kit érdekel a szétberhölt lábad??? Szánlak tényleg, de hogy jön ez ide????? Az egész második bekezdésed (azok a cipők...) egy baromság, nem tudom, hogy valami utalás akart-e ez lenni, hogy engem teszel felelőssé a sarkadért, de egy kicsit világosabban is fogalmazhatnál...Gondolom ez valami szegedi egyetemistás intellektuális önkielégítés akart lenni...Gratulálok hozzá!

  Ismered, aki csinálja a cipőidet? Cipésszel csináltatsz cipőt, és közbe TESCO párizsival mérgezed magad? Most mire akarsz kilyukadni? Ez undorító! Mi ez ha nem képmutatás? Inkább kapsz rákot 20 év múlva, hogy most a cipődben grasszálhass a Kárászon a sok hányadék műmájer közt? Hátha, vmi nagyképű félszar pénzéhes szegedi csajnak (akit pesten szájbarúgnak, úgy leszarnak, de Szegeden az ugye nagyon jó!) megtetszel, a pénztárcád miatt....

  Az a baj, hogy te már úgy belemerültél a szarba, hogy meg sem értheted, mi az, amikor nem vagy benne. Én elhúztam ebből a mocsadék városból, így értettem meg, hogy milyen egy normális helyen, és normális egyetemen lenni. Akinek nincs viszonyítási alapja, annak erről fogalma sincs. Legalább Szegeden én nem csicskultam, nem nyaltam a hányadék HÖKösöknek, akkor is éreztem a becstelenségüket.

  Milyen másik fórum, te szar?”
 • 85. British 2007. december 15. 01:47
  „Kedves Józsi!

  Szóval nem jössz kajálni..., pedig vártalak és nem 10 kiló párizsi véget hagytam Neked..

  Azok a cipők, (tudod én nem tornacipőben járok, tehát nem csukák) NEM 28 ezer forint voltak. lehet, hogy olcsóbb, lehet hogy drágább ki tudja?! Viszont holnap elmegyek a boltba (A KÁRÁSZON)és veszek valami cipőt megint, mert állításod szerint a Kárászon csak 28 ezerért lehet cipőt venni, és minden cipő annyiba kerül. És miután megint széttöri a sarkamat, Téged foglak felelőssé tenni érte. És azt fogom mondani, hogy te varrtad azt a cipőt (kár hogy ismerem aki csinálja a cipőim többségét) és direkt azért rontottad el hogy feltörje a lábamat. Aztán hétfőn fellépek ide véres sarokkal és elküldelek a tudod hova...;)

  Hogyan tudsz véleményt nyílvánítani rólam úgy hogy nem ismersz? Honnan tudod, hogy hogyan és milyen körülmények között élek? Látom neked büdös a tesco párizsi, nekem nem, de menj ki a Mars térre és nézz szét, nekik sem az.

  De látom fenemód konstruktív vagy barátom, mert a másik fórum postjához nem volt kommented...:)

  Mindegy, továbbra is várlak reggelire, ha elfogadod ezt a szerény invitálást. (majd megmutatom a 28E cipő által feltört sarkamat).”
 • 84. Józsi 2007. december 14. 16:46
  „British, te HÖKös bérenc!

  Mutatja a mocsadék szegedi hitvallást az életviteled! Veszed a Kárászon a 28 ezres csukát, de azér vérsajtot zabálsz otthon, mer ugye otthon nem kell adni a nagy arcot! Gratula hozzá!”
 • 83. British 2007. december 14. 08:49
  „Az előbb lemaradt:

  de kézeld el ma reggel Tesco párizsis 2 napos kenyeret fogok enni egész nap. Eljössz hozzám kajálni?”
 • 82. British petroleum 2007. december 14. 08:47
  „Szia Józsi!

  Gratulálok!

  Én a kárászon veszem a cipőimet, nem lopott pénzből, és nem drágább, mintha a Mikszáth Kálmán utcán venném.

  További jó számolgatást és nyomozást.”
 • 81. Józsi 2007. december 13. 22:08
  „Szomorú, hogy mivé lett a Szegedi Egyetem. Egyik kommentben felmerült, hogy más egyetemeket, azt se tudják kik a HÖKösök. Ez így teljesen rendjén is van. Nem arról szól az egész, hogy a HÖKösök mekkora nagy "partyface"-ek, és mindenki fosson a gatyájába tőlük. Az egész HÖK itt Szegeden egy öntömjénezés.
  Mindenki magasról lesz*rná a HÖK szavazást, úgy kell az embereket kényszeríteni, h bejelöljék, valamelyiket a néhány undorító név közül, amik a papíron díszelegnek. Néhány eltévelyedett barmot leszámítva, egyöntetűen rühelljük, a mocskos HÖKösöket. A félig ágybavizellő, félig infantilis baromarcú Török Márk méltóan reprezentálja a mocsadék HÖK színvonalát.
  Hogy mutathat példát az, akit már rég ki kellett volna, hogy rúgjanak? Szégyen, hogy ez egy oktatási intézmény. Szégyen, hogy ezek után Török Márk, a stílusos, lopott pénzből vett 8 ezres csíkos polójával, meg 17 ezres fehér trendi gatyájával, és 28 ezres világosbarna Kárászon vásárolt cipőjével nem menekül ki a világból, hanem mindig idegesít bennünket.

  Remélem nem jutsz tovább a karrieredben, és magaddal rántod az összes hasonlószőrű, korrupt hulladék embert!”
 • 80. vicces 2007. november 30. 20:34
  „Ostoba!
  Kifetenéd bovebben?”
 • 79. ostoba 2007. november 30. 10:16
  „Vicces!

  te nagyon vicces vagy, de inkább ostoba.”
 • 78. vicces 2007. november 29. 23:04
  „LOL


  Egy több mint 2000es egyetmen nem tudnak/nem akkarnak embereket mozgositani és kimegy 1000 ember.
  Erről tudod mit gondol egy ember??
  Ez arra volt jó, hogy Márk szerepeljen a médiában(politikai pályáját építi az SZDSZben).
  Az OM felé mit sugalt szerinted hogy az orszag egyik legnagyobb egyetemerol isa alig tudtzak tobb mint 1000 embert mozgositani?
  ésa HÖKösöknek megmondták, hogy ott legyenek vagy irgum burgum??

  Ez nem tuntetés volt, hanem csak media szereples, es ezzel csak ez a baj.

  Hogyan kellett volna csinalni??
  Idoben szolni a hallgatoknak, plakotolni, kor emailokat irni, kirakni a hök honlapokra ja és értelmes idopontra szervezni, kb ennyit.

  EHÖKösök dolgoznak,na most mondal vmi ujat is azt hiszem meg mindig a szoctám rendszert probálják mukodoképesse tenni.
  Ha arra van idejuk, hogy a hallgatok pénzén összHökös bulikat, csapat épiteseket szervezzenek, akkor lehet hogy tanulni is lenne idejuk.”
 • 77. British Petroleum 2007. november 26. 12:33
  „Kedves Halla!

  Dugonics tér: nem volt berúgás, nem volt füvezés, nem volt semmi ilyesmi, úgyhogy dobom a követ! Örülök, hogy a lényeget sikerült meglátnod.
  A kormány pedig igenis komolyan veszi a hallgatói tiltakozás ezen formáját, -és hagy legyek mégjobban korlátolt-, jobban mint a törős zúzós "partykat", mert azt simán elintézi rendörséggel-vízágyúval. Példaként nézd meg franciaországot.
  TM pedig nem hiszem, hogy magasról tesz a tandíjra, mert megtehette volna azt is, hogy nincs tandíjtünti aztán szevasztok. Na akkor valóban jogos lenne a kijelentésed, így nem.
  Látom milyen jó ötleteid vannak: megint azt sikerült közölni hogy mi volt szerinted a rossz, nem azt hogy mit kellett volna csinálni és hogyan.
  Annak örülök, hogy vannak (E)HÖK-ös ismerőseid, mert akkor legalább látod, hogy mennyit dolgoznak értetek hallgatókért és mennyire nincs idejük másra-magukra. Örülök, hogy legalább ez nem vitatéma :).”
 • 76. Halla 2007. november 22. 15:06
  „Többen fűztek megjegyzést a tandíjtüntetéses szösszenetemhez, miszerint az nem tüntetés volt, hanem buli.
  Ebben a mondatban én sehol nem látom azt, hogy törtni zúzni kellett volna. Mert nem. És nem gondoltam, hogy ember lehet annyira korlátolt, hogy nem lát átmenetet a törős-zúzós emberek között, és néhány szász(!) bulizó egyetemista füvezős-berúgós bulija közt (mert kövezzen meg ,aki ezt nem látja be, de idén ez volt a Dugonics téren).
  És ezért nem vette komolyan a kormány a hallgatók fellépését. Mert maga TM is magasról tesz a tandíjra. Neki nem gond kifizetni.
  És igen, lennének ötleteim, hogy hogyan lehetett voltna tisztességesen megszervezni egy tandíjtüntetést. Az biztos hogy pl DJt nem hívtam volna.


  Ami pedig Márk válaszát illeti a kommentemre... éppen azt az egy dolgot kifogásoltad, amit egy EHÖK vezetőnek akár még el is nézhetünk. Az igazán komoly dolgokra nem.

  Azt pedig hogy a "a testvéretek szomszédjának a munkatársának az a nyósának a fia esetleg ezt mondta" hát nem. Elég sok EHÖKös ismerősöm van, HÖKös szintúgy (volt és jelenlegi egyaránt) és látom, hogy mit csinálnak.
  Meg persze, mit nem.”
 • 75. bölcsész 2007. november 21. 16:37
  „Helló Fórumozók,
  Zárt tárgyalás? Lassan úgy tűnik az egyetemnek is van valami rejtegetnivalója...Én speciel szeretnék részt venni a tárgyaláson. A fenyegetést meg bizonyítsa be aki tudja.”
 • 74. sanyi 2007. november 21. 12:58
  „Elég bonyolult dolog ez az egész, szerintem. Csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy ellenzéke Márknak nincs is. Néhány töris arc próbálta volna lenyomni a tavalyi választáson, asszem. Volt szerencsém velük személyesen is találkozni. Néhány romantikus fél-forradalmár történelem bubus volt. Na hát akkor már inkább a Márk képviseljen, mint az ilyenek.
  Nem szeretem, ahogy TM néhány dolgot bonyolít, de egyszerűen néha nem lehet egyről a kettőre jutni máskép. Most ha megvárja a klubhelység engedélyeit, akkor eltelik 35év, addigra mindenkinek beépíthető chipek lesznek az agyában, és nem is lesz egyetem csak ilyen szerverszobák ahova befekszünk ápdételni..
  Márknak mondanám: az egyetemi lapok nagyobb szabadságától nem kéne ám annyira félni! Had dolgozzanak úgy ahogy akarnak. Például elég gáz szerintem, hogy a nyomda előtt át kell küldeni a HÖK-re a végső formát, hogy átolvassa a Polgár Zsuzsi... Egyébként az építkezős vízióid elég meggyőzőek!”
 • 73. British Petroleum 2007. november 21. 09:44
  „Jó reggelt kívánok!

  Elszomorítónak tartom azt hogy mindenki "lenyúlt" pénzekről, ,megvesztegetésekről, hatalommal való visszaélésekről stb stb beszél itt. Honnan tudjátok ezt, mire alapozzátok? Azért mert a testvéretek szomszédjának a munkatársának az a nyósának a fia esetleg ezt mondta??? Hogyan vádaskodhattok olyan dolgokkal kapcsolatban amiről fogalmatok sincsen és hogyan vádolhattok olyan embert akit nem is ismertek esetleg néha szoktátok látni a TIK-ben?!
  Nincs itt semmi lenyúlás nem is volt, csak simán írígyek vagytok.
  4 évig osztottam szoctám-laktámot az egyik karon, engem utáltak a legtöbben a hallgatók és a kollégáim közül, mert következetes voltam. Azt támogattam aki valóban rászorult. És igen Nekem arcal a szemembe megmondták azok a hallgatók akik nem kaptak, hogy mekkora egy ************************ vagyok. Mégsem fordult meg a fejemben, hogy következő évben hátrányban részesítsem. és bármennyire hihetetlen a kari HÖK-ökön dolgozók többsége így gondolkozik, vagypedig kiesik a testületekből. Tehát nyugodtan el lehet mondani a véleményt nyíltan, nem kell félni.
  Tandíjtünti meg szerintem tök jó volt, ha nem tetszett akkor mondjátok el, hogy Ti hogyan csinálnátok, milyen ötletetek van. Mert könnyű kritizálni a mások munkáját -és jó is- de felettébb hiteltelen, ha csak azt tudom, hogy mi a rossz és nem tudom mit kellene másképp csinálni. És csatlakozom az előttem szólóhoz: ha törni-zúzni akarsz szervezz magadnak.”
92 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több törzshelyet is leltünk Szegeden

Szeged - Sokan mindig csak kedvenc kocsmájukba, éttermükbe járnak. A törzshely szerepe fontos lehet… Tovább olvasom