Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Fekete pont

Új sorozatunkban hetente két alkalommal mutatjuk meg a város és környéke szégyenfoltjait – Fekete pont címmel. Ezúttal egyik olvasónk fotóját adjuk közre a Dózsa György utcán szabálytalanul parkoló kocsiról.

Új sorozatunkban hetente két alkalommal mutatjuk meg a város és környéke szégyenfoltjait – Fekete pont címmel. Fotót készítünk mindenről, ami jártunkban-keltünkben bántja a szemünket, akár szemét, gaz, rossz helyen parkoló autó, akár omlófélben lévő fal. Ebek harmincadjára hagyott – bármi. A fekete pont azonban rögtön pirossá változik, mihelyt a szemetet elszállítják, a gazt lekaszálják, a falat megjavítják; akkor ugyanis ismét fotózunk a helyszínen, bizonyítva, hogy tiszták, rendszeretők, szabálytartók is tudunk lenni. Cél: annyi piros pont, mint fekete. Olvasóinktól is várunk tippeket, információkat telefonon (30/218-1111), e-mailben (szerkesztoseg@delmagyar.hu), levélben (6740 Szeged, Pf.: 153) vagy a www.feketepont.delmagyar.hu címen, a Délmagyarország Online fórumában.

Fotó: DM/DV
Számos észrevétel érkezett önöktől sorozatunkba a Délmagyarország internetes fórumán, e-mailben és telefonon. Ezúttal egyik olvasónk fotóját adjuk közre a Dózsa György utcán szabálytalanul parkoló kocsiról. Az autós egyik délelőtt a tiltó tábla ellenére hagyta kocsiját – a virágágyás közepén. Ráadásul a járda egy részét is elfoglalta, így a gyalogosoknak alig maradt hely. Hasonló helyzeteket nap mint nap látunk a város számos pontján, ezért nemcsak ennek az autósnak, hanem az összes szabálytalanul parkolónak küldjük lapunk fekete pontját. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Telt ház a szegedi orvosi rendelőkben

A napos, évszakhoz képest meleg időt nemcsak mi szeretjük, de a vírusok és a bacilusok is, amelyek… Tovább olvasom