Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Félbeszakadt a szerda esti Lear-előadás

Szeged - Félbeszakadt a szerda esti Lear-előadás a szegedi kisszínházban, mert Jakab Tamás, aki Gloster szerepét játssza, rosszul lett.
Az első részben is szemlátomást gyengélkedő színművész miatt áthívták a nagyszínházból az ott próbáló Székhelyi József direktort, aki – mint tegnap este lapunknak elmondta – nem habozott a művész érdekében megszakítani az előadást. Jakab Tamás állapotáról annyit sikerült megtudnunk, hogy orvosa ellátta gyógyszerekkel, otthon pihen. A csütörtök esti előadásnak nagy a tétje: erre jönnek a színházi fesztiválra darabokat válogató zsürorok...

Olvasóink írták

 • 5. rkm 2007. november 14. 00:11
  „Nem tagadva J.T. azon probémáját, melyre itt és máshol többen céloztak, megbízható forrásból tudom, hogy ez esetben (a látszat ellenére) valóban rosszullétről volt szó. És T. Éva véleményével ellentétben azt gondolom, nagyon is könnyen elképzelhető ilyen esetben a koncentráció, memória nagyfokú zavara, tehát sztem picit empatikusabbnak kéne lenni. Zsótér állítólag jól helytállt.”
 • 4. rökkmarika 2007. november 12. 00:31
  „szegény jakab! és a zsótér milyen volt? mármint beugorva...sajnos nem láttam.”
 • 3. Tóth Éva 2007. november 08. 17:18
  „Az előadás és a színház becsületének megőrzése érdekében kellett megszakítani az előadást! Hol az ügyelő felelőssége? Nem kellene szondáztatni néha? Ha valaki beteg, még nem felejt el egy betanult szerepet úgy, hogy mondatonként kell súgni, ráadásul olyan hangosan, hogy még a 4. sorban is hallatszik.Tényleg ciki, de miért nem lehet bevállalni? A tiszta lelkiismeret, a becsület nem fontosabb? Ne intézményesítsük a hazudozást, ha lehet kérni. A direktor nem tehetett mást, mert "szerepet játszunk" , még akkor is, ha mindenki tudja miről van szó. De a sajtó könyörgöm ne feküdjön már be egy ilyen szövegnek!Különben mikor lesz itt rend? Valaki képviselje már az erkölcsöt!!!”
 • 2. kis pista 2007. november 08. 12:17
  „Maradjunk annyiban, hogy tök részeg volt.”
 • 1. czeglédi 2007. november 08. 10:48
  „Talán munkehelyet kellene változtania, prbálkozzon más színháznál. Elég probléma van már vele. Vagy vigyázzanak jobban rá.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegeden 450-600 forintért kapjuk a déli menüt

Szeged - A menü 410 forint az Országház új éttermében. A kivételezett politikusoknak járó… Tovább olvasom