Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Felcsavarták a szőnyeget Szegeden

Telt ház előtt adta elő tegnap este pályafutásának legsikeresebb dalait Fenyő Miklós lapunk tavaszköszöntő ajándékkoncertjén. Nem csak a program volt kiváló, a közönség is kitett magáért. Kortól függetlenül, gyermekektől szülőkön át a nyugdíjasokig mindenkinek megmozdult a lába a halhatatlan rock and roll slágerek hallatán.
Az ismert slágereken kívül Fenyő Miklós olyan dalokat is elénekelt, amelyeket Szegeden még senki nem hallott. Fotó: Karnok Csaba
A Délmagyarország és a Délvilág előfizetői megszokhatták, hogy családjuknak, barátaiknak időről időre rendkívül kedvezményes ajándékkoncerttel kedveskedik lapunk. A pénteki vásárhelyi nagy sikerű Zorán-koncert után tegnap este az újszegedi sportcsarnokba vártuk a közönséget. Az életműdíjas Fenyő Miklós hozta el pályafutásának legsikeresebb dalait a Délmagyarország, a Pick Szeged és a szegedi önkormányzat közös ajándékkoncertjén, amelyre előfizetőink és a Pick-bérletesek is kedvezménnyel válthattak jegyet.

A kapunyitástól kezdve tömött buszok és trolik szállították a sportcsarnokhoz Fenyő Miklós rajongóit. A bulira a Molnár család három generációval érkezett: a kisiskolás Molnár Zoli édesanyjával és nagymamájával együtt várakozott a bejáratnál. – A kisfiam régebbi lemezeket szokta hallgatni – mondta Weiner Csilla, Zoli édesanyja. – Most fog először szembesülni azzal, ki is az, akinek a zenéjét annyira szereti – tette hozzá. Zoli nagymamája még Fenyő Miklós és együttese első, Ki mit tud?-beli fellépéseire is emlékszik. – Már akkor is nekik drukkoltam.

Nagyon aranyosak, a zenéjüket és a személyiségüket egyaránt nagyon szeretem – mesélte mosolyogva a nagymama. A család lapunk régi előfizetője, karácsonyi Demjén-koncertünkre is kedvezménnyel jöttek el, most is kihasználták a kínálkozó lehetőséget.

Legalább 30 éve előfizetőnk Pappné Palócz Katalin családja is, aki szinte születésétől kezdve rajong Fenyő zenéjéért. – Ha meghallom a számait, azonnal táncolni lenne kedvem. A legutóbbi koncertjén se bírtuk ki tánc nélkül – mondta Katalin, aki tegnap húszfős társasággal érkezett; valamennyien a Délmagyarország kedvezményes jegyével.

Diószegi Sándor és felesége két évvel ezelőtt is megnézte Fenyő Miklóst lapunk jóvoltából, most egy nagyobb baráti társasággal érkeztek Hódmezővásárhelyről. A család idejét sem tudja, milyen régen előfizetőink. – Nagyon szeretjük Fenyő zenéjét, közel áll a mi korosztályunkhoz – mondta Diószegi Sándorné a koncert előtt. – Alig várom, hogy felcsendüljön a Made in Hungaria, a Napfény a jégen és a Csavard fel a szőnyeget.

Az örökifjú Fenyő Miklós, akinek nevéhez hatmillió eladott lemez fűződik, tegnap este is fergeteges koncerttel ajándékozta meg rajongóit. A mindenki által ismert nagy slágereken kívül néhány olyan számmal is kedveskedett nézőinek, amelyeket még soha nem játszott Szegeden.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dúl a nagylaki finánc–csempész háború

Egyre több cigarettacsempészt fognak el a vámosok Nagylakon, a háborúnak azonban még nincs vége.… Tovább olvasom