Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Felgyújtották egy kislány haját

Első fokú égési sérüléseket szenvedett az a 14 éves lány, akinek három 12-13 év körüli tinédzser gyújtotta fel a haját még pénteken Szegeden. A tettesek és szemtanúk azóta nem kerültek elő.
Pénteken délután fél három körül a Felső-Tisza part és a Hajós utca kereszteződésénél lévő trolimegállóban várakozott egy 14-15 év körüli lány, három kamaszfiú és egy 25 év körüli fiatal nő. Eddig nem sikerült megtudnunk, pontosan hogyan történt az eset, de a kislány haját feltehetően a három 12-13 éves fiú meggyújtotta. Az égő hajú lány segítségére sietett a fiatal nő. Úgy tudjuk, a lány ezután fölszállt a megállóba érkező trolira. Égési sérüléseiről – első fokúak – látleletet készíttetett, majd az ismeretlen „hajgyújtogatók" ellen följelentést tett a rendőrségen.

Információink szerint a rendőrök péntek óta járják a környék házait, hogy szemtanúkat keressenek, de nem találnak.

A Szegedi Rendőrkapitányság az eset körülményeinek tisztázása érdekében szemtanúk, illetve azok jelentkezését várja, akiknek a három gyerek kilétéről tudomása van. Várja továbbá azt a fiatal nőt is, aki a lány segítségére sietett. A fiatalok fekete, szürke, illetve kék színű kabátot viseltek, kettőnek közülük szürke, illetve fehér kapucnis pulóvere volt. A harmadik gyerek fekete színű, szürkecsíkos sapkát viselt.

Jelentkezni lehet a Szegedi Rendőrkapitányságon (Szeged, Párizsi krt. 16–22.), vagy telefonon a 107-es, 112-es segélyhívószámon, vagy a Telefontanú 06-80/555-111-es hívószámán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Valami bűzlik a Szivárvány utcában

Évek óta szenvednek az elviselhetetlen bűztől és tartanak a fertőzéstől az egyik móravárosi ház… Tovább olvasom