Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Felismeri-e Bende Gábort?

A szegedi járókelőknek ezúttal Bende Gábor fotóját mutattuk meg. A Rádió Plusz népszerű műsorvezetőjét, lemezlovast senki sem ismerte fel, pedig egyikük már autogramot is kért korábban tőle. Volt, aki kézilabdásnak, más péknek, illetve balettigazgatónak vélte a rádióst.
BENDE GÁBOR
Mandák Attila tanuló:
- Nem tudom, ki lehet a képen. Talán egy sportoló. Szerintem a Pick- Szeged egyik kézilabdása lehet. Nem sportoló? Akkor értelmiségi? Biztosan szegedi? Sajnos, én nem vagyok idevalósi, így egy kicsit nehéz a helyzetem. A szórakoztatóiparban dolgozik? Talán egy szegedi tévésről lehet szó? Ez sem jó? Hogy zenei vonalon gondolkodjak? Nem ő a szegedi balett vezetője? Hogy Bende Gábor rádiós van a képen? Sohasem hallottam még a nevét.Pozsik András tanuló: – Fogalmam sincs, ki lehet a képen. Talán egy hegyi ember? Úgy gondolom, nem értelmiségi, a kép alapján legalábbis nem tűnik túl okosnak. Rosszul gondolom? Akkor politikusnak mondanám, de nem szoktam tévét nézni, így a neve nem fog beugrani. Sok fiatalhoz szokott szólni? Akkor talán újságíró? Nem? Akkor gyermekműsorokat vezethet a tévében. Bende Gábornak hívják, és rádiózik? Nem ismerős a neve, ugyanis rádiót sem szoktam hallgatni.

Plausin Katalin tanuló: – Amikor először ránéztem, az villant be,
mintha egy autóversenyzőt látnék. Úgy vélem, ez mégsem jó irány, mert egy sportolóhoz képest kicsit kövérkés az arca. Akkor leginkább péknek gondolnám. Mackósabb alkat, ezért a pékszakma biztosan jól állna neki. Szórakoztatóiparban dolgozik? Tévés biztosan nem lehet, mert eléggé riadt az arca. Bende Gábor rádiós műsorvezető? Én a Rádió Pluszt szoktam hallgatni. Hogy ott dolgozik? Ezt a meglepetést!Forró Alexandra tanuló:
– Hogy ki van a képen? Ez jó kérdés... Ahogy elnézem, egy hoteligazgatót látok. Annak pontosan így kell kinéznie! Nem jó? Sejtettem. Hogy sok emberrel van napi kapcsolatban? Színházigazgató talán? Ez sem talált? A szórakoztató műfajban utazik? Egy pillanat. Talán lemezlovas? Azt is csinálja? DJ Sterbinszky? Ja, ő nem szegedi. Bende Gábornak hívják? Úristen! Ő egy rádiós, akitől egyszer már autogramot is kértem. Hihetetlen, hogy nem ismertem fel!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyoma veszett a svéd-magyarnak

Közel hatvanmillió forintot ítélt meg a bíróság a Szegedi Közlekedési Társaságnak az Arany János… Tovább olvasom