Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

Felismeri-e Csapó Balázst?

A szegedi járókelőknek ez alkalommal Csapó Balázs fotóját mutattuk meg. Jelenleg lakossági érdekvédelmi megbízottként dolgozik az önkormányzatnál, korábban volt önkormányzati képviselő is. Akadt olyan járókelő, aki színésznek vélte, más pedig azt tartotta valószínűnek, hogy tudományos területen dolgozik. Voltak, akik nem ismerték fel.
Csapó Balázs

Kecskeméti Lajosné nyugdíjas építész-szerkesztő:
– Igen, tudom, ki ő, sok peres ügye van mindig, erről ismert. Csapónak hívják. Béla? Nem? Akkor Balázs! Ez nagyon szép név! Azt hiszem, hogy önkormányzati képviselő. Már nem? Most lakossági érdekvédelmi megbízott? Ezt nem tudtam. De szép posztjai vannak. Amúgy szeretem, ha valaki aktív, csak Csapó úr néha megdicsérhetne valakit. Nem kellene ennyire negatívnak lennie...

Tóth Csilla gyesen lévő anyuka: – Az az
igazság, hogy nem tudom, ki lehet a képen. Hogy mi lehet a foglalkozása? Halvány fogalmam sincs. Csak tippelni tudok: biztosan politikus. Azért gondolom ezt, mert mindjárt itt a választás. Nem politikával foglalkozik? Akkor talán jogász lehet. Ő a lakossági érdekvédelmi megbízott? Ezt nem tudtam. Csapó Balázsnak hívják? A nevét már hallottam korábban, igen, így már ismerős.

Purosz Athanasziusz nyugalmazott ügyvéd, jogtanácsos:
– Nem vagyok szegedi, a gyerekeket, unokákat látogattam meg, de azért találgatok. Szellemi foglalkozású lehet. Remélem, nem politikus. Talán tudományos területen dolgozik. Nem? Lakossági érdekvédelmi megbízott? Úgy tudom, az én városomban, Székesfehérváron nincs ilyen feladatkör az önkormányzatnál. Visszatérve a fotóra: szimpatikus embernek tűnik. Kedves, udvarias, intelligens lehet.

Csala Gábor agrármérnök: – Eddig az összes embert
felismertem az újságban, akiket a sorozatban bemutattak. De ez kifog rajtam. Nem tudom, ki van a képen. Csapó Balázs? Színész? Nem... Újságíró? Nem szerepel sokat az újságban, különben emlékeznék rá. Ő a lakossági érdekvédelmi megbízott? Erről már hallottam. Megnyerő, szimpatikus embernek tűnik a fotó alapján. Biztosan nagyon sok feladata van, s abban is biztos vagyok, hogy helyt is áll a munkájában. Mindenképpen úriembernek néz ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Korai lenne a garantált bérminimum?

Kormányrendelet írja elő a vállalkozóknak , hogy a minimálbér mellett a garantált bérminimum… Tovább olvasom