Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Felismeri-e Czene Attilát?

Játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
Czene Attila

Ezúttal Czene Attila, az atlantai olimpia aranyérmes vegyes-
úszójának a fotóját mutattuk meg a szegedi járókelőknek. A megkérdezettek fele azonnal felismerte a Szegedről elszármazott olimpikont, aki vasárnap egy tévés táncműsort nyert meg párjával-partnerével együtt. A többiek csak abban voltak biztosak: sportolóról van szó.

Bihari Szilvia tanuló:


– Igen, fölismerem: ő Czene Attila, aki a táncos tévéműsorban szerepelt. A versenyt ő meg a párja nyerte meg. Én is nekik szurkoltam – miután Ábrahám Editék kiestek. Nagyon belejöttek a végére, szerintem megérdemelten nyertek. A nézők azért is szavaztak rájuk, mert jól mutattak együtt, összeillenek. Egyébként azt hiszem, olimpiai bajnok. Azt nem tudom, hogy mikor nyerte az aranyérmét, mert sportban nem vagyok valami jó.

Farkó Szoriné rokkantnyugdíjas:


– Igen, rémlik az arca, mintha látásból ismerném, de a nevét sajnos nem tudom. Azt hiszem, sportoló, de hogy milyen sportágban szerepel, arról fogalmam sincs. Vízzel kapcsolatos? Talán kajakos? Nem? Ja, hát akkor biztosan úszó. Nem igazán ismerem az úszókat. A tévében láthattam mostanában sokat szerepelni? Nem, a táncműsorokat nem szoktam nézni. Hogy táncversenyt is nyert nemrég? Sajnos így sem megy jobban. Czene Attila neve ismerős.

Szedlacsek Barbara tanuló:


– Ő a Czene Attila, a Szombat esti lázban táncolt a barátnőjével, és meg is nyerték. Én csak a döntőt néztem, és nagyon szimpatikusnak találtam őket, de Zsédáék jobban táncoltak. Szerintem azért ők nyertek, mert nagyon látszott, hogy ők az életben is egy párt alkotnak, és ez népszerű volt. Annyit tudok még róla, hogy olimpiai bajnok úszó, talán Sidney-ben nyert. Atlantában? Egyébként jó pasinak tartom, én is szívesen táncolnék vele.

Budai Imre műszaki ellenőr:

– Hűha! Hát, ő sportoló, de a névmemóriámmal mindig baj volt. Úgyhogy a nevét nem tudnám megmondani. Azt hiszem, kézilabdás. Nem? Akkor kajakos? Nem? Köze van a vízhez? Akkor úszó! És olimpiai bajnok? Fiatalembernek tűnik, szóval mostanában nyerhetett. Hogy tíz évvel ezelőtt kapta az aranyat? Tudom a nevét, itt van a nyelvemen: cével kezdődik. Cccc.... Czene Attila! Nagyon szimpatikus, jóindulatú, becsületes embernek tűnik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hamisan vádolják Szegedet hadisírok rombolásával

Szegedi és Bács-Kiskun megyei temetőkben orosz hadisírokat számolnak fel – egy moszkvai lap… Tovább olvasom