Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Felismeri-e Fekete Gizit?

Játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk. Ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismerik őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
FEKETE GIZI

A járókelőknek ezúttal Fekete Gizi fotóját mutattuk meg. A Szegedi Nemzeti Színház színészét első ránézésre senki sem ismerte fel, de többen is helyesen találták el foglalkozását. Volt, aki képviselőnek, más banki alkalmazottnak vélte a színésznőt.

Kunyi Antalné könyvelő:


– Szoktam figyelni a játékot, remélem, kitalálom. Sajnos nem megy. Fogalmam sincs, ki van a képen. Valószínűleg művészember lehet. A vonásaiból ítélve operetténekesnek mondanám. Az biztos, hogy a színházban dolgozik, de ha nem operetténekes, akkor színész lehet. A nevét azonban nem tudom. A lánya is színész? Így sem segített sokat. Fekete Gizi van a képen? Még nem hallottam róla.

Papp Tiborné nyugdíjas:


– A nevét hirtelen nem tudom megmondani, de a foglalkozását igen: színész- és énekesnő. Az arca nagyon ismerős, hiszen plakátokon is és a színházban is láttam már. A Barátok közt című szappanoperában is feltűnt már? Akkor lehet, hogy onnan ismerem. A vonásai alapján szimpatikus embernek tartom. Fekete Gizinek hívják? Akkor csak a szappanoperában láthattam szerepelni. A neve ugyanis nem ismerős.

Papp Lajosné nyugdíjas:


– Hajaj! Valami képviselő lenne? Nem? Különben nagyon ismerős az arca. Ha nem politikus, akkor színésznő lehet. Igen? Mondtam, hogy ismerős, de a neve nem ugrik be. Nagy színházrajongó vagyok, ezért illene kitalálnom. Tudom, hogy a lánya is színésznő, ráadásul nemrég láttam vele egy interjút a televízióban. Szépnek, aranyosnak és tehetséges színésznőnek tartom. Fekete Gizi? Hát persze! Hihetetlen, hogy nem jöttem rá!

Pusztai György műtős:


– Sajnos nem tudom, ki van a képen. Abszolút nem ismerős. Leginkább banki alkalmazottként tudnám elképzelni. Valamilyen művésznek mondanám. Eltaláltam? Talán festő? Nem? Akkor múzeumigazgató? Ez sem jó? Esetleg egy színésznő mosolyog rám? Igen? A nevét akkor sem tudom, mert nem járok színházba. Mindenesetre megnyugtató a kisugárzása, és a mosolya is kedves. Fekete Gizi van a fotón? Sajnos nem ismerem.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

''Nektek is tetszik, barátaim?''

Soha ekkora győzelmet nem aratott a szocialista párt a megyében – mondta Botka László a… Tovább olvasom