Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Felismeri-e Frank Sándort?

A szegedieknek ezúttal Frank Sándor mesterszakács fotóját mutattuk meg. A Roosevelt téri és a Fehér-tói halászcsárda tulajdonosát, ha nem is első ránézésre, de három járókelő felismerte. Ketten először trénernek gondolták.
FRANK SÁNDOR

Kószó Terézia gyógyszerész:
– Mindig elolvasom ezt a játékot az újságban, de őt most nem ismerem fel. Fogalmam sincs, ki lehet a képen. Az eddig megjelent portrékat általában felismertem, de ez nem megy. Jaj, megvan! Most, hogy jobban megnéztem, rájöttem: a képen látható férfi a Roosevelt téri halászcsárda tulajdonosa. De most csak a foglalkozása – a neve nem ugrik be. Frank Sándor? Persze, már hallottam róla. Azt is tudom róla, hogy nyáron ő szervezi a rakparti halászléfesztivált.


Hajdú Richárd tanuló:
– Első látásra nem ismerős a portré. A kép alapján úgy gondolom, a sport területén tevékenykedhet. Mintha melegítőben lenne: talán edző lehet. Nincs köze a sporthoz? Hogy a foglalkozása kapcsolatban van a hallal? Akkor csakis szakács lehet! Most már tudom! Étteremvezető és Frank Sándornak hívják. Övé a Roosevelt téri étterem is. Láttam már a televízióban is különböző főzős műsorokban szerepelni. A portré alapján kedves, barátságos embernek gondolom.


Simon Beáta vendéglőtulajdonos:
– Fogalmam sincs, ki van a képen. Talán egy vállalkozó, de mindenképpen vezető beosztásban levő ember lehet. Arra azonban, hogy mi lehet a foglalkozása, még csak tippem sincsen. Kapcsolatban van a konyhával? Jaj, tudom! Hogyne tudnám! Mesterszakács, étteremtulajdonos és a televízióban is van műsora. A párommal mi is a vendéglátásban dolgozunk, így fel kellett volna ismernem őt. De a neve még mindig nem ugrik be. Frank Sándor? Hát persze!Imre László tanuló: – Nem ismerem fel. Csak a ruhája alapján tudnék
találgatni, mi lehet a foglalkozása. Első ránézésre edzőnek gondolom. A halakból lehet kitalálni, mivel foglalkozik? Halász esetleg? Nem? Akkor szakács lehet. Azt nem tudom, hol dolgozhat, hiszen nem járok sűrűn étterembe. Frank Sándor mesterszakács van a képen? Soha nem hallottam még róla. A fénykép alapján egy vidám természetű embernek tartom akinek fontos, hogy a vendégei elégedettek legyenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkácsy jön, az árvízkép marad

A hárommegyés Munkácsy-vándortárlat májusban érkezik Szegedre. Helyét a Móra-múzeum munkatársai… Tovább olvasom