Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Felismeri-e Jáksó Lászlót?

Játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
Jáksó László

Ezúttal Jáksó László fényképét mutattuk a járókelőknek. A Szegedről elszármazott műsorvezető médiakarrierjét a Városi Televízió-
ban kezdte – akkor még háttérmunkásként. A fővárosban vált ismertté: előbb csupán hangja a Danubius Rádió műsorvezetőjeként, később már az arca is az RTL Klub képernyőjéről. Természetesen mindenki egyből felismerte.

Barna Csilla tanuló:


– Ő Jáksó László. Rádióműsort vezet, ezt tudom. Ja, és most súgott a barátnőm, a Heti Hetesben is benne van. Van még egy műsora? Azt nem tudom, mi. Hogy hová valósi? Hát pesti. Vagyis nem. Vidéki. De nem tudom, melyik városban született. Tényleg szegedi? Nem is hallottam erről. A stílusa egyébként nem igazán jön be, legalábbis az alapján, amiket a rádióban mond. Nem tudok rá jobb szót, kicsit olyan bunkós.

Vámos Sándor diplomás munkanélküli:


– Hát ez a Jáksó Laci. Hogy mit tudok róla? A Danubius Rádióban vezeti a Jákshow Hot 20-t, a Heti Hetesben ő a játékvezető – vagy minek nevezik –, és a Kész Átverés is az ő műsora. Azt is tudom róla, hogy szegedi, és hogy néha el is szokott ide jönni. Jó fejnek tartom, jó humora van. Főleg a Heti Hetesben tetszik. A rádióban ritkán hallom, de ott is jókat szokott mondani. Jól elpoénkodik mindenhol.

Tóth Andrásné rokkantnyugdíjas:


– Ú, mindjárt mondom, ki ő. Szegedi, a Heti Hetest vezeti, de a neve nem jut eszembe. Já... Jáksó László! Tudom, hogy ő szokta még azt az átvágósdi műsort is készíteni, de azt csak ritkán nézem. Inkább a Heti Hetesben látom. Jó humora van, az biztos. Viszont néha elég vad dolgai vannak, amit én nem igazán tolerálnék, ha velem csinálnák. De amúgy szimpatikus ember, egy színfolt a tévézésben.

Győri Istvánné nyugdíjas:

– Persze, hogy felismerem, ő Jáksó László. A Jákshow Hot 20 című rádióműsort szokta vezetni, a tévében pedig a Heti Hetesben láttam már. Hogy tudom-e, hova valósi? Szeged környéki, az biztos. Pont szegedi? Na, ezt nem tudtam, igaz, én is csak öt éve élek itt. Egyébként rendkívül jó humorú embernek tartom. Ahogy beszél, és ahogy vezeti a műsort, nem az a megszokott, merev stílus. És becsülöm benne, hogy szereti és felkarolja a fiatalságot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Judit szerint a lelki sérülései mélyebbek

Jelentősen javult az állapota az Anna fürdőben vasárnap megkéselt szegedi nőnek, akit várhatóan a… Tovább olvasom