Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Felismeri-e Kovács Mihályt?

Játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk. Ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismerik őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
KOVÁCS MIHÁLY

A járókelőknek ezúttal Kovács Mihály fotóját mutattuk meg. A Szegedi Rendőrkapitányság vezetőjét első látásra senki nem ismerte fel, pedig az utóbbi évtizedekben többször szerepelt fotója lapunkban is. Volt, aki politikusnak, más orvosnak, sportolónak vélte az alezredest. Akadt, aki egy médiasztár arcvonásait fedezte fel benne.

Budincsevity Mária nyugdíjas:


– Jaj, de ismerős! Tudom is! Az a médiasztár a televízióból! Hogy is hívják... Hirtelen nem jut eszembe. Megvan! Bárdos András van a képen! Nem ő? Pedig a szeme és az arcvonásai hasonlítanak rá. Ha nem ő, akkor is valami híradós vagy újságíró lehet. Ez sem jó? Az arcvonásai alapján kedves embernek tűnik. Ő a polgármester? Nem? A Szegedi Rendőrkapitányság vezetője, és Kovács Mihálynak hívják? Már hallottam emlegetni a nevét.

Czagány Sándor nyugdíjas:


– Már előre mondom, nem fogom felismerni, ki van a képen van. Csak találgatni tudok. Politikus lehet? Nem talált? Az egyetemen tanít? Ez sem jó. Akkor az öltönye alapján vezérigazgatónak mondanám. Jaj, valami beugrott! Nem valamelyik banknak a vezetője? Nem nyert! Pedig ismerős, az újságban már biztosan láttam a fényképét. Rendőr lenne? Ja, a Kovács, de a keresztnevét nem tudom. Kovács Mihálynak hívják? Igen, már olvastam róla.

Péter József nyugdíjas:

– Nagyon ismerős. Ha nem csal az emlékezetem, ő egy politikus. Ha nem az, akkor sportoló lehet. Nem? Akkor megint tévedtem. Régebben a közlekedésben tevékenykedett? Nem jó? Csatoljam hozzá a biztonságot is? Rendőr? Ő a Szegedi Rendőrkapitányság vezetője? Hát hogyne! Már sokszor láttam a tekepályán. Ő Lukács János! Nem? Ja, hogy Lukács a megyei kapitány! Szóval Kovács Mihály fotóját látom? Sajnálom, összekevertem a beosztásokat.

Komlósi Nikolett műkörömépítő:


– Nem ismerem fel. Ránézésre politikusnak gondolom. Ha nem az, akkor talán író. Olyan a tekintete. Mindenképpen komoly férfi lehet. Az író sem talált? Esetleg orvos? Hogy biztonságban gondolkodjak? Egy őrző-védő cég vezetője? Nem? Akkor a rendőrségen dolgozik. Igen? A vonásai alapján aranyos embernek gondolom. Ő Kovács Mihály, a Szegedi Rendőrkapitányság vezetője? Mintha már hallottam volna róla.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A radnótisok szerint könnyű volt a matekérettségi

A szegedi radnótis diákok szerint nem volt nehéz a tegnapi matematikaérettségi, noha igazgatójuk… Tovább olvasom