Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Felismeri-e Nagy Lászlót?

A szegedi járókelőknek ezúttal Nagy László fotóját mutattuk meg. A Pick Szeged kézilabdacsapatának volt játékosát ketten azonnal felismerték. Egyikük a fiatal sportoló jelenlegi csapatát és családi állapotát is helyesen nevezte meg. Akadt azonban olyan is, aki politikusnak, más műsorvezetőnek vélte a Barcelona játékosát.
Nagy László

Muskó Csaba munkanélküli:
– Hogy ki van a képen? Hát Deutsch Tamás politikus! Nem? Ha nem ő, akkor is köze lehet a politikához. Nem politikus? Akkor tanár. Ez sem jó? Esetleg sportoló? Eltaláltam? Sajnos nem vagyok jártas a sportban. De ha sportoló és Szeged, akkor egyből a Pick Szeged kézilabdacsapata jut eszembe. Ugye ott játszik? Már nem? Én csak Mezei Richárdot ismerem, de ez nem ő. A keresztneve László? Akkor csak a Nagy Laci lehet! Régebben rövidebb volt a haja, ezért nem ismertem fel elsőre.Ördögh Eszter tanuló: – Sajnos nem tudom, ki lehet a képen. Nagyon ismerős az arca, de nem ugrik be. Mintha a tévében láttam volna. Szerintem valami műsort vezethet. Az arcvonásai alapján egy humoros, poénos embernek vélem. Láthattam a televízióban, de mégsem ott dolgozik? Akkor nem tudom, mi lehet a foglalkozása. Köze van a labdához? Akkor kézilabdázó lehet. Nem Laluska Balázs van a képen? A többi kézilabdást sajnos nem ismerem. Nagy László? Sajnos semmit nem mond a neve.


Szalkó Judit tanuló:
– Ez könnyű. Ő a Nagy Laci. Nem volt nehéz rájönnöm, mert szeretem a sportolókat, ráadásul apukám kollégájának a fia. A Pick Szeged kézilabdásait jól ismerem, mert régen kijártam a meccseikre. Személyesen még nem találkoztam vele, de láttam már élőben játszani. Ezért nem tudom megítélni, milyen az életben, de ha sportol, rossz ember nem lehet. A portré alapján szimpatikusnak tűnik, női szemmel pedig megfelelő. Még annyit tudok róla, hogy már külföldön játszik.
Varga Tamás tanuló: – Hú! Kézilabdás, az biztos! A nevét nem tudom, de a Barcelonában játszik. Mégis megvan! Nagy László van a képen. Nagyon jó játékosnak tartom, sajnálom, hogy nem tudta megtartani a Szeged. Tudom, hogy sokra vitte Spanyolországban – nemzetközileg is szép helyezéseket ért el csapatával. Szereti Szegedet, hiszen ebben a városban nősült meg tavaly ősszel. Szerintem ő egy visszahúzódó, családszerető ember lehet. Jó lenne újra Pick-mezben látni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Király Levente már túl van az első műtéten

Király Levente színművész bal térdét tegnap reggel operálták meg. Délben meglátogattuk a kórházban.… Tovább olvasom