Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Felismeri-e Nógrádi Zoltánt?

Játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk. Ki látható a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
Nógrádi Zoltán

A járókelőknek ezúttal Nógrádi Zoltán fotóját mutattuk meg. A Mórahalmon harmadik polgármesteri ciklusát töltő fideszes honatyáról mindenki megmondta, hogy politikus, a nevével azonban szinte mindenki hadilábon állt. Neve hallatán viszont mindenkinek az ugrott be: sokat tett már városa fejlődéséért.

Petri Gergő építész-tanár:


– Egyáltalán nem rémlik, hogy láttam már valaha is. Az arca és a ruházata alapján arra tippelek, politikus lehet. Igen? Az, persze! Hogy Szegeden dolgozik-e vagy máshol, nincs az arcára írva. Lehet, hogy ismert ember, de én nem nagyon nézek tévét, és újság is ritkán kerül a kezembe. Ő a mórahalmi polgármester, Nógrádi Zoltán? Így már tudom: ő az, aki jelentős mértékben fejleszetette a települését. A jó híre már eljutott hozzám, de arcról nem ismerem.

Dr. Tanács Gábor cégvezető:


– Ó, persze, hogy felismerem! Ő a Nógrádi polgármester úr, Mórahalom első embere, fideszes országgyűlési képviselő. Sokat lehet hallani mostanában Mórahalomról, főleg a fürdője révén. Szép kisváros, gyakran járunk át rajta kocsival, és szemmel láthatóan fejlődik. A fürdőben már mi is jártunk. Aztán valamilyen kistérségi kezdeményezés is a nevéhez fűződik. A helyiek elégedettek vele, mert – úgy tudom – már régóta ő ott a polgármester.

Császár Gyuláné nyugdíjas:


– Sajnos nem ismerős az arca. A szemüvegéből meg a ruházatából úgy gondolom, politikus lehet. Eltaláltam? Hogy melyik párthoz tartozhat? Hát, szerintem a Fideszhez biztosan nem, talán inkább SZDSZ-es. Mégis fideszes? Azt viszont nem tudom, hogy hol dolgozhat. Szegedhez közel? Mórahalmon ő a polgármester? Igen, a város fejlesztéseiről már olvastam, de a polgármester nevét sajnos nem tudom. Nógrádi Zoltán? Így már ismerős a név.

Vereckei Gábor lapkézbesítő:


– Nem, nem ismerős az arca. A vonásai alapján egyébként valamilyen önkormányzati képviselőre tippelek. Hogy polgármester? De biztosan nem a szegedi, mert őt fölismerném. Valahol a közelben tevékenykedik? Mórahalom neve ismerős, és még azt is tudom, hogy egy fideszes vezeti a várost, de hogy mi a neve, azt nem tudom. Sokat hallottam viszont a város fejlődéséről. Igen, a Nógrádi Zoltán név ismerős, de magamtól sosem találtam volna ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A száraz medence nem balesetveszélyes

Szeged napjára hagyományosan lezárják a Móra-múzeum előtti szökőkutat, de az idén el sem indul… Tovább olvasom