Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Felismeri-e Patkós Attilát?

A járókelőknek ezúttal Patkós Attila fotóját mutattuk meg. A Rádió 88 népszerű műsorvezetőjét első ránézésre senki sem ismerte fel. Volt, aki énekesnek, szobafestőnek nézte a rádióst. Kis segítség után azonban kiderült: többen is szokták hallgatni műsorát.
PATKÓS ATTILA

Krekuska Andrea kismama:
– Nem tudom, első ránézésre rádiósnak gondolom. Eltaláltam? A Rádió 88-nál dolgozhat. Az arca nem ismerős, a hangjáról tudnám csak azonosítani. A neve persze akkor sem ugrana be. Patkós Attilának hívják? Már hallottam róla. Barátságos embernek gondolom. Szerintem van felesége, de talán gyerekei még nincsenek. Hogy három is van neki? Biztos jó apa lehet, mert ritkán lehet otthon és olyankor biztosan kitesz magáért.Stégermayer Richárd adminisztrátor: – Nem ismerős a fotó. Az eddig megjelent híres embereket felismertem, de őt nem tudom hova tenni. Színész lehet. Nem az? Akkor rádióban dolgozik? Talán Patkós Attila van a képen? A műsorát is hallottam párszor, de egy rádióst nem a fotója alapján ismerhet fel az ember. Humoros férfinak tartom, régebben sokat hallgattam a 88-at, de mostanában Budapesten vagyok, így nincsen időm a szegedi rádiósok műsoraira.


Illés István tanuló:
– Egy író van a képen. Ha nem az, akkor csakis szobafestő-mázoló lehet. Intelligens az arca. A zene felé tapogatózzak? Zeneszerző? Nem? Sajnálom, sokkot kaptam. Nem ugrik be. A médiában dolgozik? Rádiós talán? Attilának hívják? Akkor Patkós Attila! Persze, hogy ismerem! Régebben a Szonda című műsorát szívesen hallgattam. Nagyon tetszett, mert mindig lazára vette a figurát. A kép alapján megnyerő embernek gondolom.Török Alexa tanuló: – Úristen, nagyon ismerős! De nem jut eszembe a neve! Valami énekes? Nem talált? Tanácstalan vagyok. Rádiózik? Így sem ugrik be. Rádió 88-as és este szokott műsorra lenni? Jaj, nem tudom! Patkós Attila van a fotón? Jaj, a Pati! Héttől szokott a műsora menni, ha van időm rá, meghallgatom. A rádión keresztül jó fejnek tűnik. A képen is egy vidám embert látok, csak úgy csillog a szeme. Sőt! Korához képest jó pasinak is tartom.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárra viszik a bőrüket

Egyre többen tetováltatnak magukra ábrákat, de a tetoválóművész szerint az emberek többségében még… Tovább olvasom