Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Felismeri-e Péter Szabó Szilviát?

Játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismerik őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
PÉTER SZABÓ SZILVIA

A szegedi járókelőknek most Péter Szabó Szilvia fotóját mutattuk meg. A forráskúti énekest – aki zenekarával, a NOX-szal 2002-ben jelentette meg első albumát Örökség címmel, s eddigi négy albumuk platinalemez lett – hárman felismerték. Volt, aki nemcsak a NOX együttes zenéjéről, hanem a dalokhoz készített koreográfiáról is elismerően nyilatkozott.

Orlovszky Józsefné nyugdíjas:


– Igen, felismerem! Péter Szabó Szilvia van a képen. A NOX együttes énekese. A zenéjüket nemcsak ismerem, de szeretem is. Úgy gondolom, hogy nagyon különleges a muzsikájuk. Szilvia nagyon szép lány, Zsédára emlékeztet engem. Itt, Szeged közelében, Forráskúton nevelkedett. Van a NOX együttestől CD-m is, a muzsikájukat gyakran hallgatom otthon. Mondhatjuk, hogy a rajongójuk vagyok.

Hevesi Anikó gyesen lévő kismama:


– Nézzük csak, ki van a fotón? Az igazság az, hogy a teljes nevét most nem tudom megmondani. Csak azt tudom, hogy Szilvia a keresztneve. Péter Szabó Szilviának hívják? Igen. Azt tudom róla, hogy ő a NOX együttes énekese. Láttam már a tévében a zenekart, és hallottam már a zenéjüket nem is egyszer a rádióban. De igazából nem az én stílusom a muzsikájuk. Valahogy nem érint meg.

Sztász György nyugdíjas:


– Láttam már valahol, de sajnos nem tudom sajnos. Egy zenekarnak az énekese? NOX együttes? Forráskúti lány? Nem ugrik be. Pedig nagyon ismerős az arca, de azt igazából nem tudom megmondani, hogy honnan. Biztosan hallottam már a NOX együttes zenéjét, mert a zenében mindenevő vagyok. Szeretem, ha munka közben szól a zene a rádióban, akár klasszikus, akár popzenéről van szó. Az énekest viszont sajnos nem ismerem.

Molnárné Soós Magdolna bírósági dolgozó:


– Igen, tudom, ki van a képen! Ő a NOX együttes énekese, Péter Szabó Szilviának hívják. Csongrád megyei, méghozzá forráskúti. Szép hölgy. Zömében a televízióból ismerem, ott láttam. Sajnos a koncertjükön eddig még nem jártam, de nagyon tehetségesnek tartom őket, és nagyon szép, különleges a zenéjük. A koreográfiájuk pedig nagyon-nagyon tetszik. Nagyon sok sikert kívánok nekik!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeged Borfesztivál: Sokan a száraz homoki borokra esküsznek

A homoki borok kedvelője Király Levente szegedi színművész, Lukács János megyei rendőrfőkapitány és… Tovább olvasom