Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Felismeri-e Rúzsa Magdolnát?

Játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
Rúzsa Magdolna

Ezúttal a idei Megasztár győztesét, a megyénkhez közeli vajdasági Kishegyesen élő énekesnő fotóját mutattuk meg a vásárhelyieknek. A többség felismerte: akadt, aki nagyon tehetséges énekesnek nevezte, mások szerint a személyiségének hihetetlen kisugárzása van. Négy emberből csupán egy nem ismerte fel Rúzsa Magdolnát; valamelyik tévéműsor vezetőjének nézte.

Arany-Tóth Ferencné nyugdíjas porcelánkészítő:


– Persze, hogy felismerem. Ő Rúzsa Magdolna, a Megasztár győztese. Nagyon szorítottam neki, hogy sikerüljön megnyernie a versenyt. Már az elején nagyon szimpatikus lánynak találtam. Megrendítő volt számomra, ahogy fogadták Kishegyesen Magdolnát: a templomban még misét is mondott érte a pap. Nagyon jó énekes, szerintem nagyon aranyos, bájos lány. Remélem, hogy sikeres lesz.

Csókai Krisztina háztartásbeli:


– Sajnálom, de nem tudom, hogy ki lehet a képen. Az biztos, hogy közszereplő. Talán valamelyik tévéműsort vezeti? Nem? Hát akkor fogalmam sincs. Biztos, hogy aranyos, barátságos lány lehet a fotó alapján, de nem tudom a nevét. Énekes? Sajnálom, de így sem megy. A Megasztár győztese!? Akkor sem tudom a nevét. Nem néztem a Megasztárt. A tavalyi versenyre sem voltam kíváncsi, így a mostani műsort sem néztem.

Kecskeméti Marianna női fodrász:


– Igen, felismerem, a Megasztár győztese. Várjon, mindjárt beugrik a neve is. Ja, igen, Rúzsa Magdolna. A döntőt nem láttam, viszont hallottam, hogy megnyerte a versenyt. Tehetséges, nagyon megérdemelte a győzelmet. A fénykép alapján is nagyon szimpatikus lány, szerintem sugárzó, kedves egyéniség. Bízom abban, hogy megtalálja a számítását, s tényleg sikerül majd neki lemezt készítenie, mert végül is ezért küzdött.

Szűcs Réka középiskolai diák:


– Igen, felismerem: ő a Megasztár győztese, Rúzsa Magdolna. Jó hangja van, de nem igazán tudok róla semmit, mert nem néztem a versenyt. A kép alapján szerintem barátságos lány lehet, de mint mondtam, nem foglalkoztatott a Megasztár, sem pedig az, hogy ki nyerte meg a versenyt. Nem igazán érdekelnek ugyanis az ilyen jellegű műsorok. A tavalyi Megasztárt sem néztem. Most viszont hallottam, hogy Rúzsa Magdi nyert.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A pszichiátriára költözik a fertőző

Átalakítják a nemrégiben több százmillió forintért felújított szegedi kórház pszichiátriai… Tovább olvasom