Délmagyar logó

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Felismeri-e Sándor Klárát?

Új játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
SÁNDOR KLÁRA

Ezúttal Sándor Klára fotóját mutattuk meg a szegedi járókelőknek. Volt, aki az SZDSZ– MSZP közös országgyűlési képviselőjelöltjéről, a Szegedi Tudományegyetem nyelvészéről, az SZDSZ ügyvivőjéről azt gondolta, hogy biológiát tanít. Ketten rögtön tudták, hogy politikus, de egyikük a Fidesz jelöltjének gondolta.

Deczki Gyöngyi tanuló:


– Talán politikus? Azért erre tippelek, mert választások lesznek. Gondolom, szegedi. Kedvesnek tűnik, talán harminc körüli lehet. Szerintem a Fidesz jelöltje. Miből gondolom? Mert mosolyog. Talált vagy nem talált? Nem? Akkor MSZP. Vagy SZDSZ? A politikába nem nagyon folyok bele. A családom egyik fele az egyiket szereti, a másik a másikat, én inkább kimaradok ebből. Talán, nem megyek el szavazni, de még nem döntöttem el. Ha mégis szavazok, akkor arra, akire éppen kedvem lesz.

Hegedűs János területvezető:


– Ismerős, de nem tudom, ki. Talán biológiatanár, mert olyan intellektuális a külseje. Hogy miért biológia? Olyan szeme van, mint aki ért a biológiához. Ha egyszer nem ismerem, ki kell találni valamit, nem? Az biztos, hogy nem sportoló. Ha az lenne, akkor felismerném. Politikus? Utálom a politikusokat, ezt meg kell mondanom. Egyébként melyik körzetben indul? A kettesben? Az nem az én körzetem. Az enyémben Kalmár Ferenc indul.

Juhász Ferenc rokkantnyugdíjas:


– Nagyon ismerős az arca, csak hirtelen nem ugrik be, hogy ki lehet. Talán a művészeti életből ismerem? Színművész esetleg? Pedig tényleg olyan ismerős. A kép alapján megnyerőnek találom, szerintem olyan ember, aki kontaktust tud teremteni másokkal. Belenéz a kamerába, nem fél tőle. Ezért biztosan gyakran szerepel a sajtóban. De nem politikus, vagy igen? Szóval politikus. Hát persze, így már tudom. Ő Sándor Klára. Mondtam, hogy ismerős!

Dóróné Vida Anita eladó:


– Nem tudom, nem ismerem. Szerintem politikus. Hogy miből gondolom? A választás miatt, ez most az aktuális. A politikával foglalkozni vagy tévét nézni igazából nem érek rá. Ötéves a kislányom, kitölti az időm, most is hozzá sietek éppen. A képre visszatérve mosolygós, negyven év körüli, művelt nőt látok. Szerintem tanít. Hogy hol? Biztosan egyetemen. Talán jogot? Szóval nyelvészetet. Azt mondja, Sándor Klára? Nem ismerős a neve.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Választási ígéretek jobbról és balról Szegeden

Szegeden a Fidesz a munkahelyteremtésre, az MSZP pedig az infrastruktúra fejlesztésre helyezi a… Tovább olvasom