Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Felismeri-e Szeri Istvánt?

Új játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
Szeri István

Ezúttal Szeri István fényképét mutattuk a szegedi járókelőknek. A Tisza Volán Zrt. vezérigazgatóját, a Tisza Volán SC társadalmi elnökét, valamint a Csongrád Megyei Iparkamara elnökét csupán egy válaszoló ismerte fel rögtön. A többiek a szemüvege és bajsza alapján arra tippeltek, hogy politikus, de legalábbis vezető beosztásban dolgozik.

Lencsés Andrea gimnazista:

– Elsőre nem tudom megmondani, ki ez. Politikus lehet, a szemüvege és a bajsza alapján ez ugrott be. Sportversenyekkel kapcsolatos? Akkor talán menedzser. Vagy inkább edző. Nem megy. Kézilabda? Sajnos, semmilyen sportágban nem vagyok otthon. Jellemző a hely? Ő is szeret padon ücsörögni? Vagy a buszmegálló? Akkor talán buszsofőr. Közeledünk? Buszos és menedzser is egyben? A Tisza Volán jut eszembe. Akkor annak az elnöke.

Szalados Nándor buszvezető:


– A legfőbb főnököm, Szeri István. Személyesen még nem találkoztunk. Ha kellene, az azt jelentené, hogy valami baj történt, probléma van. A szegedi céges oktatáson láttam már. Egyébként pedig Makóról járok Szegedre és Gyulára. Sporthoz is kapcsolódik a tevékenysége? Akkor bizonyára a kézilabdához és a Tisza Volán csapatához. Nem követem a sportos történéseket, így meccsen nem futhatunk össze.

Váradi Márton tanár:


– Fogalmam sincsen. Ki lehet? Tényleg fogalmam sincs. A mieink? Bajusza, szemüvege? Nem tudom. A sportcsarnokba is jár? Nem úszás? Akkor azért nem ismerős. Ha nem kenus, nem kajakos, nem úszó, honnan ismerném? A labdások közül csak Kővárit ismerem. Jó irány? A Pick főnöke? Árulja el! Gyönyörű bajuszt visel, annyi biztos. Tisza Volán Zrt.? Szeri István? Ó, tényleg, milliószor tekéztem vele együtt. Tréningben megismerném.

Kovács Bernadett egyetemi hallgató:


– Politikához van esetleg köze? Hát nem igazán tudom. Gazdaság? Vezetőfélének nézem a kora miatt. A szemüvege intelligens emberre utal. Tekintete elgondolkodó, nyilván komoly kérdés foglalkoztatja. A bajusz, hát, a korral jár, szerintem. Az öltözékét elegánsnak gondolom. A sporthoz is köze van? Kézilabda? Akkor sem aktív játékos. Szegedi klubcsapat? A cég nevével megegyezik a csapat neve? Segítene? A buszra nézzek? Ikarus? Tisza Volán?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyre több az eljárás kiskorú gyermek veszélyeztetése miatt

Egyáltalán nem egyedi eset történt a múlt héten, amikor is egy szegedi kislányt brutálisan… Tovább olvasom