Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Felismeri-e Szetey Andrást?

Az év elején indított Felismeri-e? játékunk a mai nappal véget ér. Hetente háromszor kérdeztük a járókelőket, felismerik-e a képen látható ismtert Csongrád megyei embert. Kíváncsiak voltunk, mit mondanak, mutatnak olvasóinknak az arcvonások. Utolsó játékunkban Szetey András, a Délmagyarország és Délvilág főszerkesztőjének fotóját mutattuk meg a járókelőknek.
Szetey András

Az év elején indított Felismeri-e? játékunk a mai nappal véget ér. Hetente háromszor kérdeztük a járókelőket, felismerik-e a képen látható ismtert Csongrád megyei embert. Kíváncsiak voltunk, mit mondanak, mutatnak olvasóinknak az arcvonások. Természetesen senkit sem akartuk megbántani azzal, ha netán csak kevesen ismernek rájuk, vagy egyáltalán nem találják el, ki van a képen, csupán tükröt tartottunk, hogy megtudjuk, mennyire ismerik az emberek a megye közéleti személyiségeit. Ennek bizonyságaként utolsó játékunkban Szetey András, a Délmagyarország és Délvilág főszerkesztőjének fotóját mutattuk meg a járókelőknek.

Nagy Istvánné gondnok:


– Első látásra nem ismerem fel. Ügyvezető igazgatónak gondolom. Erre a nyakkendőjéből és a komolyságából következtettem. Az arcvonásai alapján egy megfontolt embert látok, aki jól tudja összefogni a rábízott munkát és embereket. Úgy tippelem, harmincnyolc-negyven éves lehet. A város egy jelentős intézményének a vezetője? Nem szeretnék butaságot mondani. Szetey Andrásnak hívják és újságíró? Akkor csakis a Délmagyarországot vezetheti!

Jójárt Lászlóné nyugdíjas:


– Egy helyes, intelligens fiatalembert látok a fotón. A tekintetéből jóindulatot olvasok ki. Szerintem a médiában dolgozhat. Úgy gondolom, a Délmagyarország vezető beosztású újságírója. Olvasom az újságot, egy-két újságíró nevét tudom is, de a nevek nem illenek ehhez az archoz. Ő az újság főszerkesztője? Sz-Sz..., jaj segítsen már! Szetey András! Persze, tudtam! A frizurája megtévesztett. Vagyok már olyan öreg , hogy emlékezzek: máshogy viselte a haját.

Magyari Márta vállalkozó:


– Egy politikus van a képen, de a nevét ne kérdezze. Ennek a férfinak is láttam a plakátját az utcákon. Nem politikus? A kép egy adott pillanatban készült, így nem tudom megítélni milyen ember lehet. Ha mégis véleményt kell mondanom: egy mindenre odafigyelő, kissé gondterhelt ember néz rám. Ő Szetey András, a Délmagyar főszerkesztője? Persze! Olvastam az új székházavató ünnepségről, ahol az ő neve is szerepelt a házigazdák között.

Lutor György vállalkozó:


– Persze, ismerem. Sztárriporter, ugye? Nem jó? Érdekes, hogy a játékot mindig figyelemmel kísértem. Sokszor nevettem, miért nem ismerték fel a portrékat, hiszen olyan könnyűek voltak. Most meg én is gondban vagyok. Politikus biztosan nem lehet. Talán újságíró? Igen? A vonásai alapján korrekt embernek tartom, aki vezető beosztásban dolgozik. Szetey András van a képen? Rendszeresen olvasom a Délmagyart, nagyon elégedett vagyok a színvonalával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatszázért lehet behajtani a temetőbe

Százötven forint helyett hatszáz forintot kell fizetnie annak, aki autóval szeretne behajtani a… Tovább olvasom