Délmagyar logó

2019. 03. 20. szerda - Klaudia 4°C | 13°C Még több cikk.

Felismeri-e Tuczakov Szilvánát?

Új játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
Tuczakov Szilvána

A szegedi járókelőknek ezúttal Tuczakov Szilvána fotóját mutattuk meg. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője nyert már rendőrnő-szépségversenyt is, „mellékállásban" pedig igazi világutazó. Kis segítséggel majd mindegyik megkérdezett felismerte a fiatal sajtószóvivőt, bár volt, aki színésznőnek nézte.

Gulyás Katalin főiskolai hallgató:


– Nagyon ismerős az arca, azt viszont nem tudom, hogy honnan. Színésznő? Nem az? A megyei rendőrséggel áll kapcsolatban? Hát, így sem megy jobban. Ez kínos stresszhelyzet, azt hiszem, nem fog beugrani. Tuczakov Szilvánának hívják? Rendőrségi sajtószóvivő? Nem rémlik a neve, pedig a hangzása alapján biztosan megragadt volna a fejemben. Sajnálom, hogy nem ment jobban. Legközelebb biztosan föl fogom ismerni.

Ásós Judit egyetemi hallgató:


– Ismerős első ránézésre is, de nem tudom, honnan. Hírműsorokban szokott szerepelni? Egy kicsit hasonlít Oszter Alexandrára. A rendőrséggel van kapcsolatban? Nem valamilyen Szilvia? Szilvána? Ja, igen! Ő a rendőrségi szóvivő Szegeden. Most, hogy így látom, eszembe jutott, hogy egyszer összekevertek vele. A baráti társaságom egy része a rendőrségen dolgozik, és egyszer amikor bementem hozzájuk, akkor néztek Szilvánának.

Fodorné Tanács Ibolya vállalkozó:


– Valamelyik politikus lehet, legalábbis én arra tippelek így első ránézésre. Nem az? A rendőrséggel áll kapcsolatban? Ja, most már beugrott: ő Tuczakov Szilvána, a rendőrségi szóvivő. A frizurája megzavart, mert kicsit máshogy szokta hordani. Objektíven szokott nyilatkozni, megnyerő és helyes nő. Él is ezekkel az adottságokkal: mindenki szívesebben hall egy csinos, helyes, szépen beszélő nőtől akár szörnyű információkat is, mint bárki mástól.

Kollár Istvánné számfejtési előadó:


– Biztos, hogy láttam már, mert tévét is nézek, színházba is járok, és ismerős az arca. Akik eddig szerepeltek az újságban, azokat mind fölismertem. A rendőrséggel van kapcsolatban? Megvan! A szóvivő hölgy: Tuczakov Szilvána. Nemrég olvastam a lakásáról a magazinjukban. Szerintem jól végzi a munkáját: amit a szabályok megengednek, elmondja. Először furcsa volt, hogy ilyen fiatalon ennyire felelősségteljes munkát végez, de szerintem bevált.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csúszásban a reptérépítés

A csapadékos időjárás és a magas talajvíz miatt nem készül el határidőre, április 20-ára a szegedi… Tovább olvasom