Délmagyar logó

2019. 03. 20. szerda - Klaudia 4°C | 13°C Még több cikk.

Felismeri-e Vajda Attilát?

Játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismerik őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
Vajda Attila

A járókelőknek ezúttal Vajda Attila fotóját mutattuk meg. A Démász-Szeged olimpiai bronzérmes kenusát páran tévésnek vagy popzenésznek nézték, de többen megmondták: valamilyen vízhez kötődő sportot űz. Az Athénban két éve kimagasló eredményt elért versenyző nevét viszont senki sem tudta megmondani.

Iván Zsolt, egyetemi hallgató


– Hát, így elsőre nem tudnám megmondani, hogy kicsoda. Látom, rajta van egy mikrofon meg egy piercing a szemöldökében: talán valamilyen tévés lehet. Nem tévés? Köze van a bronzhoz? Talán szobrász? Nem? Ja, akkor biztos sportoló! Úszó vagy kajak-kenus lehet. Eltaláltam? És ha híres, akkor biztosan olimpián nyerte a bronzot. Örülök a sikereiknek, de sajnos névről nemigen ismerem a kenusokat. Vajda Attila nevére sem emlékszem.

Gál Andrea, egyetemi hallgató


– Hűha, de durva feje van! Valami kemény sportoló lehet. Tényleg sportoló? Na, akkor ez bejött. Az athéni olimpián bronzérmes lett? Ha úszó, akkor a Gütler lehet, de nem az. Hát, nem is tudom: én csak az úszókat figyeltem az olimpián. Vizes sport? Akkor biztosan vízilabdás. Nem az? Akkor valamilyen evezős számban indult. Hát, most a Horváth és a Kolonics név ugrik be, de ők aranyérmesek. Vajda Attila neve nem rémlik.

Orosz Piroska, szabász


– Talán valamilyen popzenész lehet, de én nem nagyon ismerem ezeket a mai zenekarokat. Nem zenész? De biztosan valamilyen tévében szereplő ember – vagy öszekeverem valakivel. Hogy sportoló? Hát, talán birkózó – de mégsem, mert nem olyanok a fülei. Akkor úszás vagy vízilabda lehet a sportja. Közel járok? Kajak-kenu? Őket nem ismerem. Sajnos nem hallottam Vajda Attila nevét. A fociért rajongok a férjemmel együtt.

Juhász Nikolett, középiskolai tanuló


– Egyáltalán nem ismerős az arca. A kép alapján talán sportoló lehet. Igen? Úszó? Nem? De köze van valamilyen vizes sporthoz. Ezt a válla méretéből látom. Nem nagyon vagyok jártas a vízi sportokban. Olimpiai bronzérmes? Hát, így se sokkal könnyebb. Szegeden jelentős sportág és vízen csinálják? Ja, akkor biztosan kajak-kenu! Azon belül a kenura tippelek, de a nevét sajnos nem tudom. Ezután már biztosan felismerem Vajda Attilát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szili Katalin: Jó úton halad a lap

Szili Katalin szerint az új székházunk arra is bizonyíték, hogy a Délmagyarország olyan színvonalas… Tovább olvasom